- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Heng®
tag
válasz
Fade_Away #17 üzenetére
Én nem mondtam , hogy a tiéd nem drágább monitor és meg s akartam volna venni hiszen kezdő licitnek ajánlottam annyit amennyiért a másikat vettem újonan, de mivel az első hozzászólásban fél év gari szerepelt így ennek fényében ajánlottam vmit. TFT-t aki kevés garival vesz befürdik általában mert ugye minden panelra meg van adva egy világítási idő ami csak évek múltán okoz hibát. Ezért nem mindegy a 3év vagy a 6hó gari.
peace
[Szerkesztve] -
Heng®
tag
Kérlek, ha a hozzá nem értésről van szó nem nevezem magam kezdőnek a hw-ek világában. (Bár Te ezt biztosan jobban meg tudod ítélni ;) ) Én a reális árról írtam és nem az általad elvárt árról
Az meg, hogy egy típus van magyarországon épületes nagy hülyeség, bár ezt sztem még te sem gondoltad komolyan..Kapásból csak mi forgalmazunk 3 típust 19''-os philipsből..
Csak hogy tisztán lássunk:
Bővebben: link
Ilyen monitort vettem 70.000/dbért itt a ph!-n kb. 2hete Ritektől újonan bontatlanul hivatalos 3éves garival.Most várom az érveket, hogy a tiéd miért is ér 20.000-el többet használtan és a 3év helyett 1év garival.. -
Heng®
tag
Itt a Ph!-n vettem nemrégen 3db Philips 19''-os 8ms-es DVI-s tft 72kért újönan 3év garival. Sajnálom, de reálisan ennyit (vagy ekörül ér ez a monitor is). Engem ennyiért komolyan érdekelt volna akár holnap is nem kell árulgatni stb.. Ha meggondolod magad vagy kitalálsz egy ehhez közelebbi árat telefonon elérsz.
-
Heng®
tag
70k?
Aktív témák
Hirdetés
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest