- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Fade_Away
őstag
azt a max -10%ot azért írtam mert használt a monitorom. PH!n általában bolti netto felett 5% körül megy az újárú eladása ha korrekt gari van rá.
(ld gianni, decide... bazárját)
Azaz a legalacsonyabb ára 95-5%=90k
Hozzátenném, hogy bundi is min ennyire tippelte és ő imho bennvan a PH! 10legnagyobb eladója között.
Monjuk max 80k amit belehet tippelni és kiegyezünk 85kban.
Azaz imho 70k elvetemült.
(btw meghirdettem aproneten onnan 1nap után volt is egy tf aki elvitte volna azonnal 80kért ha megnézheti, tesztelheti működés közben és láthatja garilapot csakhát 80k már tényleg sovi.)
Na mind1 téma lezárva, monitor eladó, Heng™ jól lealkudta az árat 85Kra ezalá viszont nemmegyek..... -
Fade_Away
őstag
garit elírtam énhibám.....
Ahogy én tudom a fényerő szokott ezeknél a monitoroknál csökkenni, nos az enyémet jelenleg a legalacsonyabb világítással használom és egy CRTsnek még így is nagyon erős lehet elsőre ez a fényerő.
btw megkérdezem erről neduddkit
elég sokat üzletelek itt PHn általában bolti netto vagy kicsit még azalatt(még -10%) lehet dolgokat megkapni. (Persze ez sokmindentől függ.) A 95knettóból pedig még avval a -10%al se ami a max se lesz sehogy 70k.
peace
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged