Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Eliaah
csendes tag
Hi! Nagy gondom van! Kérem segítségetek

2 hete vettem meg az Lg L204WT-BF monitoromat, tök happy alíg vártam h. othon kipróbáljam!! 17" CRT ki, TFT be (DVI csatlakozással), s jött a nagy fejreesés
Sajnos a kép nincs ojan szép mint a régi CRT-nek. No de semmi baj gyorsan monitor menü kezdem állítgani, majd a VGA-nal is(GeForce6600-as) így sikerült 1 elfogadható színt beállítani, ami játéknál jó, de filmnézésnél - s itt jönn a bibi nem jó pixeles, kockás a film, próbáltam DVD-vel(eredetivel) is ott is ugyanaz az eredmény: rossz szinek, kockás kép, nem elég éles). Viszont ha tv-t nézek csodák csodájára szép szinek, jó kép
Ha képet nézek szintén jó, játéknál is.
Valaki HELP ME!!!!! Mi most a teendő, már vagy 100 féle képpen állitottam a monitort és a VGA-t, de filmnézésnél mégsem jó; élvezhetettlen!!!!
Köszönöm segítségetek!!!! Kérlek ha csak 1 keveset is de segítsetek, mert már megöl az ideg
Aktív témák
- Suzuki topik
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- Torrent meghívó kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ950-B - Használt Monitor (2024)
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- LG (32GS95UE-B) 32" 4K OLED 240HZ GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sajnos a kép nincs ojan szép mint a régi CRT-nek. No de semmi baj gyorsan monitor menü kezdem állítgani, majd a VGA-nal is(GeForce6600-as) így sikerült 1 elfogadható színt beállítani, ami játéknál jó, de filmnézésnél - s itt jönn a bibi nem jó pixeles, kockás a film, próbáltam DVD-vel(eredetivel) is ott is ugyanaz az eredmény: rossz szinek, kockás kép, nem elég éles). Viszont ha tv-t nézek csodák csodájára szép szinek, jó kép