- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
sanyica
csendes tag
Nálam most egy Acer AL707 17'' LCD monitor megy.
Az ajánlott felbontása 1280x1024, de csak 1024x768-ban használom (a másikban túl kicsi minden).
Így van 3-4 vizszintes csík a képernyőn, ahol homályosnak tűnik a kép (ez csak szöveg olvasásánál feltűnő). ezek a csíkok kb 1 karakter magasságúak - legalábbis itt a PH!-n. -
ISZOLE
senior tag
A gyár által megadott válaszidők és a valóság közötti kapcsolatról itt olvashatsz némi méréssel megtámogatott cikkeket.
[L]http://www.xbitlabs.com/articles/other/[/L]
Cserébe én is feldobok egy kérdést. Tegnap egy üzletben nyomkodtam néhány kirakott TFT monitort. Az egyik 17-es menüjében megtaláltam éppen milyen üzemmódban megy. Legnagyobb meglepetésemre 1024*768-at irt ki. Megnéztem a képet, fekete csíkok sehol. Akkor hogy is lesz kör a kör? -
Den
veterán
A tft lcd-nél (vagy hívják még aktív mátrix-nak is) ugyanúgy ldc (azaz folyadék kristály) ''takar'' a pixeleknél, csak a gyorsabb reakció idő és a pontosabb vezérlés miatt minden pixelhez tartozik egy vezérlő tranzisztor. Ezeket a tranzisztorokat az üveg felületén létrehozott vékony réteg szilíciumon alakítják ki, innen a thin film transistor elnevezés.
-
L3zl13
nagyúr
DVI: Az LCD kijelzőkben (a CRT-vel ellentétben) digitális elven működik a képalkotás.
A hagyományos VGA kimenet (D-SUB) azonban CRT-khez készült és analóg jelet ad. Természetesen TFT esetében nincs értelme a számítógépben digitálisan kezelt jelet átalakítani analóggá a D-SUB-hoz, majd aztán a TFT monitorban ezt visszalakítani digitális jellé. Ez némi minőségromláshoz is vezet. -> Legjobb, a DVI kimenetes videókártya és DVI bemenetes TFT páros.
Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged