Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Szerintem alapvetően gyártás során keletkeznek hibás pixelek. Természetesen ha pöckölgeted a képernyőt, s nincs előtte üveglap, akkor elképzelhető, hogy szintén beég néhány -de gondolom, ez nem újdonság. :)
A normál használat során keletkező hibákat én kb. ugyanolyan valószínűségűnek aposztrofálnám, mint a sima CRT monitoroknál a képcső egy-egy beégését: azaz minimális. :)
A pixelhibás TFT-k cseréje egyébként általában a gyártó cégtől függ. Van, amelyik már három hibás képpontnál automatikusan cserél, van, amelyik csak 10-nél, s azt is csak akkor, hogyha egy foltban van a hiba, azaz nagyon zavaró. Én két 17''-os TFT-t használok (márkát hadd ne mondjak, ez nem a reklám helye), a sajátomon egyetlen hiba sincs, míg a másikon egy állandóan zölden világító pixel van. Ez utóbbi viszont csak akkor látszik, ha fekete a háttér, illetve ha nincs a hibás képpont körül zöld színű terület a képen, egyébként nem halálos (főleg nekem, mert azt nem sokat bámulom). :)
Ha azonban ilyen monitort akarsz venni, akkor mindenképpen olyan boltot keress, ahol a kiválasztott példányt ki tudod próbálni, azaz már ott a fizetés előtt lásd, hogy hibás-e...
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Házimozi belépő szinten
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Gitáros topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő