Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
Mert az biztos sokkal jobb, hogy telenyomják videókkal a netet, és mire megjelenik a játék már mindent tudsz róla, az autólistától kezdve a versenyekig mindent.
Nem kell ilyen pesszimistán hozzállni, hogy nem jelenik meg. Ha mégsem fog, akkor jöhetsz, hogy "én megmondtam"
Engem amúgy annyira nem izgat, hogy mikor jelenik meg. Mostanában sajnos egyre kevesebb szabadidőm van, ha jön az egyetem még ennyi sem lesz, max hétvégéken. (Persze ettől ti játszhattok, nem azért mondtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a topic összefoglalót!
Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest