- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
polonic #2995 üzenetére
"Ibiza azonban a Hawaii-on található Oahu-hoz képest sokkal részletgazdagabb, tartalmasabb, változatosabb, és nem utolsó sorban hatalmasabb, hiszen több mint 600 km új járható utat kocsikázhatunk be."
Ez miről beszél? Oahu 3x akkora, mint Ibiza. Ettől függetlenül jó a cikk.
-
fatal`
titán
válasz
polonic #2837 üzenetére
Egy kis infó a hivatalos fórumról:
"Még mindig sok olyan jelzést látunk, mely szerint a játékos nem tud bejelentkezni. Ezért kiemelt fontosságúvá tettük ennek a hibának a kijavítását, mely reményeink szerint hamarosan megoldóik.
Továbbá, mi is észlelünk, időszakos kapcsolódási hibákat a PC-s platformon. Ezen hibák kivizsgálása is folyamatban van.
Egész este dolgoztunk a játék frissítésén, mely megfigyeléseink szerint növelni fogja a játék teljesítményét. Reméljük, minden egyes PC felhasználót, a lehető leghamarabb viszont láthatunk a játékban. Vasárnap reggel kapni fogtok egy frissítést kb. 10:00 PST (18:00 GMT) -kor."
Forrás: ATi0021 az sg fórumról
-
Plebi
senior tag
válasz
polonic #2747 üzenetére
Köszi így már jó, de remélem az én játékomhoz adja be, sajna most nem tudom leellenőrizni, mert nem tudok belépni.
Nálatok is ilyen most?
Még egy kérdés: Már régen regeltem az atari oldalára és akkor csak úgy brahiból a béta miatt, és kért valami handle nevet az account name-en kívül ami kodok lett. Most a játékba az account name-nek a Plebi adtam meg, de a játékos nevemet Plebii nek, attól még a Plebi-s ataris accountomat használja, hiába a handle name nem Plebii? Talán érthető miat akarok kihozni belőle.
Köszi!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
polonic #2729 üzenetére
Fel.
Én? Hova? Minek? Lehet, hogy a macska vitte el, mindjárt megnézem...
Profilba benne vannak (dtu.com-on), hisz ott érvényesítettem őket. Odamentem a kaszinóhoz, és közölte, hogy "DLC: Nincs elérhető ajánlatunk."szabod: Van egy olyan sejtésem, hogy a DLC-k csak online elérhetőek. Ha lerohad a szerver akkor szia. De én tegnap óta nem láttam a Veyron-t, pedig mikor bejelentkeztem, akkor biztos volt szerver, használt autóshoz meg szinte kezdés után azonnal elvisz...
DigitXT: Gyorsan fejlesztik az infrastruktúrát...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
polonic #2680 üzenetére
Ja, igen...
Aston Martin One-77
Gumpert Apollo Sport
McLaren MP4-12CEzek úgynevezett Klub Exkluzív autók. Ez azt jelenti, hogy ha összehozol egy jó klubot, akkor az kiérdemelhet egyet a 3 közül, amit bármelyik klubtag használhat, de egyszerre mindig csak egy.
sz: Én a Sterling Moss-ra hajtok. Az egyik legkarakteresebb jármű a mezőnyben. Azok se jártak rosszul, akik DLC-ként a Caterham-et választották. Nagyon harapós kis dög.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
polonic #2668 üzenetére
Az előrendelési akcióban résztvevő exkluzív autókat megjelenés után 2 hónappal teszik megvásárolhatóvá. Szóval legkorábban április elején veheted meg bármelyiket is.
Aston Martin DBS Carbon Black Special Edition
Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Special Edition
Audi RS5 Coupe
Bugatti Veyron Centenaire
Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu
Bugatti Veyron SuperSport
Caterham Superlight R500
Chevrolet Camaro Synergy Special Edition
Ferrari 599 GTB China Edition
Ferrari 612 Scaglietti Sessanta
Ford Shelby GT500
Jaguar XKR Speed Pack and Black Pack
Pagani Zonda TricoloreElvileg ezek, de némelyik már kapható, ha jól láttam.
szabod: Kapitalizmus. Ha nem tudod magad versenyképessé tenni, tedd a konkurenciát versenyképtelenné.
Fel: Megvan a kompromisszum. Az 458 Italia XBOX-on nem elérhető a Forza miatt.
-
szacsee
nagyúr
-
bazso29
aktív tag
válasz
polonic #2550 üzenetére
Elkezded a profilod, veszel egy autót, nyomod az offline versenyeket, közben felfedezed az utakat legalább addig a pontig amit linkeltem. Úgy tudsz majd elugrani a tali helyszínére.
A találkozó célja csak krúzolás lesz, gyűjtjük közösen a discovery pontokat, esetleg roncsokat találunk, megosztjuk a tapasztalatokat, jókat szórakozunk. -
fatal`
titán
válasz
polonic #2444 üzenetére
Van félkarú rabló, roulette meg texas holdem asszem. Autót nem lehet tétnek rakni viszont két autót csak itt lehet nyerni (egy Spyker meg Audi R8 Spyder). Van VIP részleg, de azt még nem tudom, hogy működik mert a bétában nem volt.
Aki nem rendelte elő az nem kap kaszinót. 800 atari pont az utólagos ára ($10).
-
smisa
őstag
válasz
polonic #2362 üzenetére
Igen csak nem tudom mi lesz kieg-l
Vagy ez a megoldás? http://www.testdriveunlimited2.com/redeem
-
Bronco80
aktív tag
válasz
polonic #1902 üzenetére
Sokan szídják a "fizikát", de szerintem annyira nem vészes; én a legnagyobb különbségnek azt érzem, hogy simábbak az utak, nem annyira szögletesek mint a TDU1-ben, az autó kevésbé pattog el váratlanul és jobb a tapadás így. Versenyezni hasonló körülmények között lehet mint a TDU1-ben, a verseny-lobby ugyanolyan tökéletlen, de élvezhető.
Számomra Ibiza kicsit élettelen környezet, itt jobban zavar a gyalogosok és az élet hiánya. Mindig olyan érzésem volt mintha egy néptelen észak-afrikai országban autózgatnék. Én megveszem, de nem hinném, hogy annyi időt fordítok majd rá mint a TDU-ra.
A törésre szerintem semmi szükség nem volt, engem nagyon zavar, hogy folyton mocskos az autóm. A SIMS féle társasági marhaságok meg sose érdekeltek.
-
Davetim
tag
válasz
polonic #1902 üzenetére
Hivatalosan még mindig nem lehet beszélni a bétáról, de annyit talán szabad, hogy a vélemények megoszlanak.
Volt a facebookon egy post, ahol lehetett kérdezgetni a fejlesztőket, ott azt mondták, az utolsó beta build után még sokat faragtak a játékon, szóval szerintem meg kell várni míg kijön a végleges verzió.
Itt egyébként van pár friss előzetes értékelés:[link]
Kapott hideget meleget, de úgy rémlik ezekben sem a végleges verziót próbálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest