Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
Más téma, kínai oldalakon felbukkant az új Y. Kinek hogy tetszik?
-
Neoteric
addikt
Az új Model3 Long Range RWD-ben melyik hangszóró van? Az RWD-s gagyibb, vagy a long ranges mélynyomós?
-
Neoteric
addikt
M3 Highland fényezése akkor is tragikusan sérülékeny (madársz@r, kőfelverődés szempontból), ha "extrás" színben van fényezve, pl quicksilver?
-
Neoteric
addikt
Szerintem pofás lett a M3 facelift. Kiváncsi vagyok a beltér qualityre. Meg hogy MY mikor kapja meg ezt a felvarrást.
-
Neoteric
addikt
Jó hallani, ezek szerint tényleg történt valami változás! Én is egy LR Y-nal szemezek, idén talán meg is lépem. Itt Ausztriában perpill jobban megéri venni újat, mert a használt ára 3-4 ezerrel alacsonyabb csak, viszont ha hardveresen is van különbség, akkor még elenyészõbb ez a különbség.🤔
Sok baleset mentes kmt! Lehet csak a fényviszonyok miatt, de ezt a szürke színt lehet le se fóliáztatnám, egész pofás. Fényezés is rendben van mindenhol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kugoo Kirin G1
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest