Hirdetés
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chaosmonger
üzenetére
Nem kell ehhez megfigyelés, a HL kiemelkedően híresen elcseszett kezelőelemei a haptic feedbackes touch szenzorok a kormányon
Meg hát ahogy írtam is, ~1.5 év alatt soha nem nyomtam meg véletlenül, szóval ez az úthiba/köhögés dolog nem valós.Neked volt ebből bármilyen gondod amúgy előtte? Elvileg nem a véletlen megnyomás a baj, hanem azt oldja meg, hogy nem érzékel a haptic feedback, ha a lenyomás előtt rajta volt az ujjad. Ilyet én soha nem tapasztaltam. Persze ettől még lehetett ilyen tömeges probléma, ahogy a Teslat ismerem, talán lehet jobb, meg rosszabb szenzor is batchenként

Amúgy sajnos rengeteg autóban van ez a szar, ugye a gyártók most kezdenek belőle kihátrálni (bár a kormány esetén még nincs akkora pálfordulás), de egyik sem csinál ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Apple MacBook
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg hát ahogy írtam is, ~1.5 év alatt soha nem nyomtam meg véletlenül, szóval ez az úthiba/köhögés dolog nem valós.