- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
andrisbandi #3 üzenetére
Nekem a múltkor a telefonos Bing alkalmazásban lévő chatgpt picit be volt lassulva, és a válaszadást követő 3-4 másodpercig nem filterezte magát. Úgy tűnt fel, hogy az újonan kitalált C*ckzilla online nevemre akartam kicsit ránézni, hogy mennyire egyedi.
Lazán elkezdte elmagyarázni hogy ez egy felnőttfilmekben használt kifejezés a nagy péniszre. Ez még talán okés is, de elkezdett p***hub linkeket dobálni mellé, példaként.Aztán pár másodperc múlva kapcsolt, és átírta az egészet arra, hogy erre nem válaszolhat.
-
kilua
senior tag
válasz
andrisbandi #3 üzenetére
Elvileg pont az a probléma, hogy a laboratóriumi verziót kb egy évvel később már ki is adják mert akkora a verseny, aztán nem tesztelik eléggé (nem lehet tudni mikor segít valakinek biológiai fegyvert csinálni ... nagy modellek esetén az a veszély is fent áll)
De ha igazi MIt akarsz akkor töltsd le a koboldai-t (vagy az LM studiot) és cenzúra mentes modelleket a huggingfacesről (mondjuk tiger gemma 9b, gemmasutra 2b vagy mistral nemo 12b uncen) mobilon a Q4_0_4_4 gguf a jó pcn a többi. Aztán úgy viselkedik ahogy a system promptba akarod
Ha akarod lapos földes lesz ha akarod embereket írtani akaró skynet vagy
... szó szerint akármi el lehet szórakozni vele mondjuk character cardok letöltésével (magyarul persze akkor sem fognak jól tudni kis modellek szóval valami nagyobb nyelven kell használni)A cikkrõl annyit hogy szerintem ez valami jailbreak lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NBA és kosárlabda topic
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest