Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor úgy kérdezem, ha az ország teljes területét nézzük, valamelyik szolgáltató lefedettségben/minőségben nyújt-e kiemelkedőt a másik kettőhöz képest? Vagy úgy kérdezzem, ha nekem az a fontos, hogy lehetőség szerint a lehető legtöbb helyen tudjam használni a mobilomat akkor erre a három közül melyik a legjobb?
Nyilván olyanokhoz szólt a kérdésem, akik sokat utazgatnak az országban és van átfogó képük erről. És nem ok nélkül kérdeztem.Nem tudom hány éves vagy, de talán emlékszel, hogy olyan 15 éve a Westel lefedettségben és minőségben is bőven lekörözte a másik kettőt, csak azóta ugye eltelt 15 év.
-
törölt tag
Véleményetek szerint összességében jelen pillanatban Magyarországon a három közül melyik szolgáltató adja a legjobb lefedettséget és műszakilag a legjobb szolgáltatást?
Hallottam olyan véleményt miszerint a Telekom, mert van egy csomó olyan vidéki helyszín ahol csak nekik van lefedettségük, de olyan véleményt is hallottam már, hogy a Vodafone, de ők még annál is jobbak, mert mindenhol van legalább 3G hálózatuk? De olyat is hallottam már, hogy a Telenor is jó választás mióta gyakorlatilag vidéken a 3G és 4G hálózatuk közös a Telekommal, így gyakorlatilag ugyanazt a lefedettséget és minőséget tudják adni mint a Telekom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fűnyíró topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest