Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz 4Grider #293 üzenetére

Akkor úgy kérdezem, ha az ország teljes területét nézzük, valamelyik szolgáltató lefedettségben/minőségben nyújt-e kiemelkedőt a másik kettőhöz képest? Vagy úgy kérdezzem, ha nekem az a fontos, hogy lehetőség szerint a lehető legtöbb helyen tudjam használni a mobilomat akkor erre a három közül melyik a legjobb?
    Nyilván olyanokhoz szólt a kérdésem, akik sokat utazgatnak az országban és van átfogó képük erről. És nem ok nélkül kérdeztem.

Nem tudom hány éves vagy, de talán emlékszel, hogy olyan 15 éve a Westel lefedettségben és minőségben is bőven lekörözte a másik kettőt, csak azóta ugye eltelt 15 év.

törölt tag

Véleményetek szerint összességében jelen pillanatban Magyarországon a három közül melyik szolgáltató adja a legjobb lefedettséget és műszakilag a legjobb szolgáltatást?
    Hallottam olyan véleményt miszerint a Telekom, mert van egy csomó olyan vidéki helyszín ahol csak nekik van lefedettségük, de olyan véleményt is hallottam már, hogy a Vodafone, de ők még annál is jobbak, mert mindenhol van legalább 3G hálózatuk? De olyat is hallottam már, hogy a Telenor is jó választás mióta gyakorlatilag vidéken a 3G és 4G hálózatuk közös a Telekommal, így gyakorlatilag ugyanazt a lefedettséget és minőséget tudják adni mint a Telekom.

Új hozzászólás Aktív témák