Hirdetés
- Google Pixel topik
- Íme, a One UI 8
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor úgy kérdezem, ha az ország teljes területét nézzük, valamelyik szolgáltató lefedettségben/minőségben nyújt-e kiemelkedőt a másik kettőhöz képest? Vagy úgy kérdezzem, ha nekem az a fontos, hogy lehetőség szerint a lehető legtöbb helyen tudjam használni a mobilomat akkor erre a három közül melyik a legjobb?
Nyilván olyanokhoz szólt a kérdésem, akik sokat utazgatnak az országban és van átfogó képük erről. És nem ok nélkül kérdeztem.Nem tudom hány éves vagy, de talán emlékszel, hogy olyan 15 éve a Westel lefedettségben és minőségben is bőven lekörözte a másik kettőt, csak azóta ugye eltelt 15 év.
-
törölt tag
Véleményetek szerint összességében jelen pillanatban Magyarországon a három közül melyik szolgáltató adja a legjobb lefedettséget és műszakilag a legjobb szolgáltatást?
Hallottam olyan véleményt miszerint a Telekom, mert van egy csomó olyan vidéki helyszín ahol csak nekik van lefedettségük, de olyan véleményt is hallottam már, hogy a Vodafone, de ők még annál is jobbak, mert mindenhol van legalább 3G hálózatuk? De olyat is hallottam már, hogy a Telenor is jó választás mióta gyakorlatilag vidéken a 3G és 4G hálózatuk közös a Telekommal, így gyakorlatilag ugyanazt a lefedettséget és minőséget tudják adni mint a Telekom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Íme, a One UI 8
- BestBuy topik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- További aktív témák...
- Tangent Ampster BT II erősítő + Monitor Audio Monitor 50 hangfal pár
- Lenovo ThinkStation P300 Tower - i5-4570 - i7-4770 / 8-32GB DDR3 / USB 3.0 / DVD / több db / számla
- 2x4 gb ddr3 1600 mhz ram
- ESR kijelzővédő, tempered glass Samsung Galaxy S24 Ultra - hoz.
- Sapphire NITRO + Special Edition Rx 590 8GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest