- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
aludtam kozben :)
hat, a radeon-nal szemelyesen ket aggodalmam van, mely termeszetesen nem minositi a kartyat: sokat hallottam a driverproblemakrol, es az arak pont atugorjak azt a savot amit en raszannek. valahogy ugy vennek kartyat, hogy ennyi meg ennyi van ra, aztan mi a legjobb erte. gondolom ezt mindenki igy csinalja.
''A 8x Geforce 4-ek inkább csak arra kellettek, hogy legyen +2hír a hw oldalakon, +4 kártya típus, érdemi gyorsulás a 8x agptől nem lessz''
kis gyorsulas, kis felarert. es ettol meg a kartyak nem lettek lassabbak, ugyanolyan f*sza kartyak mint fel evvel ezelott voltak mikor mindenki elsapadt toluk. attol hogy van most ippen egy radeon a plafonon nem lesznek ezek lassabbak :)
''leginkább a ramok számítanak''
az msi ti4600 -nak 2.8-as ramja van. azt hiszem az jo.
''4600 8x AGP-vel meg tuti kúúrva drága''
az. de alig dragabb mint a 4x verzio. -
lao ce
aktív tag
''de most melohelyen vagyok'' - ''jujj, kellemetlen''
koszonom egyutterzesedet, nemsokara megyek haza, addig meg fel labon is... :)
''Egyébként Ti4200 azért(is) jó annyira, mert GPU 99% megy 300on(==Ti4600), vagy mégtöbbön is, a ramok meg gyártótól(és pénztárcától) függ.''
en szoftveres vagyok es nem hardveres. a celom az, hogy razarjam a csavarokat a gep oldalara es felejtsem el hol a csavarhuzo. remelem ez nem hangzik bunkon. a masik ami eszembe jutott, hogy a 4600-at hova lehet huzni? az 4900-ra, csak olyan meg nincs, ezert nem hangzik igazan jol, nem? :)
azt hiszem most az egyszer eletemben nem erdekel az ar/teljesitmeny viszony, csak az ar/penztarca viszonyom. aztan hatha bejon. idaig allandoan az ar/teljesitmeny viszony erdekelt, aztan mire hazavittem a gepet, mar olvastam hogy van jobb olcsobban, vagy legalabbis ez volt az erzesem.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest