- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz
Elit3Zotya #70 üzenetére
Én is kíváncsi leszek oszinten. Szerintem az S22 Ultra Exynosa volt ténylegesen lebőgés. Oké a végére sokat kupáltak rajta, illetve gatyába rázták, de startoláskor a majdnem 15-20% is különbség azért szembeötlő volt. Ráadásul baromira melegedett. Családban van S22 U. Hát... startoláskor fél óra játék után már ment a trhottling. Jelenleg már nincs baj vele, de pl személy szerint azt az Exynost kezdetkor rosszabbak láttam mint a 990-et.
-
lolal
senior tag
válasz
Elit3Zotya #62 üzenetére
Ezt a minden idők leggyengébb Samsung procija az Exynos 990 -n lett, határozottan cáfolom. Valóban az SD 865 konstansabb teljesítményt nyújt pl játékokban, meg talán az üzemideje picit hosszabb is, főleg 5G-n (amin amúgy se használom túlzottan mert felesleges), de ettől eltekintve szignifikánsan nem marad el olyan túlzóan ahogyan be van állítva. Van egy nagyon jó Fortnite összehasonlítás, hogy ott az FPS miként alakul a két különböző lapkával szerelt modell esetében. Az SD valóban stabilabbá tartja a 60-at de az Exynosnak sem kell szégyenkeznie.
-
lolal
senior tag
Azért kerdeztem, mert ahogy fentebb említettem nekem két darab is van. Egy fekete és egy szürke is. Android 10 el nagyon smooth de a kamera szoftver kissé gyengusz még ott. Azonban Android 13.as rendszerrel One U.I 5.1 és rendszerrel a fent említett hibák mind eltűntek. Egyedül a 120Hz max felbontáson nem megy, de szükség sem lenne rá tekintve hogy ez nem adaptiv hanem konstans 120Hz ezért WQHD+ 120Hz nagyon meritené már a készüléket. Az Exynos 990-t az évek alatt a szoftveres updatkkel meg szépen gatyába raztak.
-
lolal
senior tag
válasz
Sodomizer #52 üzenetére
Ezalatt mire gondolsz kolléga ? Mert 24+ meg nincsen, maximum 23+
Ha a hétköznapi használatra gondolsz akkor semmit nem érzékelnél. Mint ahogy én sem érzek semmit az S20 Ultra és a 23 Ultra között egyszerű használatban. Maximum játék alatt az FPS számban mutatkozik meg az újabb CPU ereje vagy éjszakai fotózás során bizonyos helyzetekben, de nagyon erőltetni kell hogy az ember megtalálja a valós! Ismétlem valós! Különbséget. Javasolt e a csere ? Racionálisan nem. Adna e többet annyival? Nem. Cserélj e? Rád van bízva kolléga, teljesen szubjektív. -
lolal
senior tag
válasz
bigmasterg #48 üzenetére
Nem fogsz választ kapni nyugi. "Ég és főd, exynos az nagy szar, há mútkó a boros pincéjbe lementűnnk oszt ottan se vót térerő, a rohadt szemete meg 15 háttérben futó apptol képes vót lemerülni..." Hinyje a rohadt szamszung!!4!4
Hasonló képességű válaszokra számíts.
-
lolal
senior tag
válasz
Pythoncobra #45 üzenetére
Ég és föld, miben
?
-
lolal
senior tag
Még mindig nem értem mi indokolná az erősebb SoC-on kívül a cserét az S20 Ultráimról. Bővíthetőség nincs. Zoomban ugyan itt tartunk. Forma nem tetszik, ez a szögletes valahogy nem tud meggyőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest