- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #32567 üzenetére
Ezért mutattam . .
Ezekszerint erre sem teljesen jó a KWGT akku statisztika . Szerencsére a töltöttség az egyezik . .
Bár most kiélvezkedek vele és megy a polcra .
Marad a fő telcsi a Samu Note10+ .
A téma nem igazán fontos , de köszi !
Vettem egy vésztartalék vasat és tegnap jött rá a HyperOS . Gyorsan felpattintottam . Az eredeti probléma viszont nem oldódott meg .
Ezért nyomkodom most . A Topikjában olvasom , a régi MIUI s srácoktól , hogy ez még elég gyenge lábakon áll . Mielőbbi javításokat vár mindenki . Elég sok a panasz . Nekem ugye nem igazán tűnik fel , mert soha nem használtam . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #32544 üzenetére
Neked is B.Ú.ÉK.
Hát , valami eszb@szott rendszer az biztos . Még szwrencse , hogy tartalálosnak vettem , de hamarosan megy is a háztól .
Megtémárzam " hagyományos " módon és pacsi
Polcon figyel . Teszem fel ide . . Amúgy a hardwere nagyon jó lenne . . Mindegy nagyon nem is firtatom . . . Amúgy KWGT vel próbáltam csinosítani . Kersetem hozzá kész témát és abból csak az ikonokat használtam fel .
-
slice14
veterán
válasz
slice14 #32534 üzenetére
Most látom hogy a Gboard belejavított. De vajon mire gondolhatott?
Nova Launcher Prime - 19 Ft
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #32417 üzenetére
Én sem piszkáltam szinte semmit rajta .
Majd a bebújós hónapokban lesz inkább szezonja az alakítgatásnak . A felső widgetet faragtam , az alsó mivel egészen jól bevált és megszoktam , nem is piszkáltam . Mondjuk kedv sincs még hozzá . Van még egy utolsó menetem Szeptember végén és remélem vége . -
alasoh
aktív tag
válasz
slice14 #32294 üzenetére
Fú gyerekek...
Esküszöm úgy érzem magam mint a szűzlány a nászéjszaka KÖZBEN!
Általában nem szoktam ilyen debil lenni, mindig minden beállítást átnyálazok, de most valahogy ez kimaradt..
Biztos annyira örültem, amiért sikerült "összelegózni" minden szöveget, és hivatkozást, hogy aktív legyen a widget, hogy ezt elfelejtettem megnézni.
Köszönöm!!! -
-
slice14
veterán
válasz
slice14 #32088 üzenetére
Hát úgy néz ki hogy én voltam a hülye. Hát persze hogy szóköz nélkül kellett volna beírjam.
$if(gv(xy)= Left,topleft)$
De ez csak az egyik fele. A másik problémám az, hogy a Layer-nél nem jövök rá a megoldásra, mert hiába írom be kisbetűvel és egybe, nem történik semmi átállításnál, csak a fenti képlet működik.
$if(gv(xy)= Left,verticalleft)$
Valszeg hagyom a könnyebb megoldással. Jó az úgy...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest