- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Gara68 #30562 üzenetére
Köszi szépen!
Egészen más téma!
Tud-e valaki tanácsot adni, hogy ha egy szögletes kijelzőt szeretnék alkalmazással "lekerekíteni", van-e rá mód?
A gyereknek vettem egy ilyen telefont, még nem érkezett meg, de már zavar a kinézete.
Tehát olyan kellene, ami állandóra lekapcsolná a sarki pixeleket.. -
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Gara68 #30476 üzenetére
Köszönöm!
Már töröltem.......Csak addig van a telón,míg el nem készült......Maradok a már 3.éve készültnél.
Sajnos Nekem elég baj,hogy ilyen az idő.A héten valamelyik nap el kell mennem kocsiért valahogy SOS a Dunántúlra(Botykapeterd), Nyári gumival vissza....
Jaj,bocss,a Tiéd is a szokásos szép munka!
-
zho-lee
addikt
válasz
Gara68 #30391 üzenetére
Biztosan észrevetted, hogy a sötétebb HS-ek jobban bejönnek nekem.
Ez is az, először ránézve a döntött "csempék" miatt kaotikusnak láttam, de jobban megnéztem, és rájöttem a mondani valójára.
Tetszik, gratulálok.Nálam sajnos mindíg, ha a meglévő, vagy egy új tákolmányt akarok csinálni, a playról telepített/megvásárolt KLWP valamelyik alkotó valamelyik beállításánál, de tuti, hogy lefagy.
Nagy nehezen lenyeltem a békát, hogy a zoopernek pacsi, de hogy a klwp meg egyszerűen ilyen megbízhatatlan, már sok nekemHiányzik az alkotás öröme
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Gara68 #30356 üzenetére
Több "munkád" is volt már, amelyik tetszett.
Ez most kifejezetten bejönne, ha a dátum formátuma magyar lenne, és az a fránya retró tálca eltűnne végre. Esetleg még az, ami néha feltűnik, hogy szívélyesen üdvözöl a telefonod... Az is "fura".
Remélem, nem bántottalak meg, de ez régóta megfogalmazódott már bennem...
Itt és most viszont már határozott dícséret mellett fogalmazhatom meg azt, ami nem jön be.
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
válasz
Gara68 #30332 üzenetére
Ez komoly?Erről nem is hallottam...
Akkor meggondolom a frissítést.Nem biztos,hogy az EMUI9 hoz annyit,mint amennyit bukok a Nova kilövésével...Értem ezalatt az alkalmazástár mappázhatóságát,a dokk csúsztathatóságát,a gesture-funkciókat,a widgettek méretezését(ideértve az átfedés lehetőségét is...)az ikonok,feliratok méretezését...stb -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Gara68 #30191 üzenetére
Ezért jó,hogy nem vagyunk egyformák.Hogy nézne már ki,ha csak egy stílusú HS-ek készülnének.Kinek az-kinek ez......Néha a +-on is elég ránézni anélkül,hogy a készítő nevét megnézném és tudom ki csinálta.Pláne az idegesítő,hogy semmit nem csinál,csak a wall-t cseréli és pacsi.
Szóval ezt,amit készítettél szintén jó lett,mint szoktad.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Gara68 #30107 üzenetére
Nehogy félre érts,Én csak a saját véleményem mondtam,hogy Nekem az eddig látott témáid jobban tetszenek.
De azt nem mondom,hogy ezek nem jók.......Csak a stílus,az előzőek részemre szemre valóbbak.
Pótoltad zermi Barátunk stílusát,ami szintén nagyon tetszik.És hajaz a Tiédre.Tényleg hol van zermi ? Tud Róla valaki?
-
zermi
aktív tag
válasz
Gara68 #29243 üzenetére
Nézzük már meg az alábbit:
a NOVA-ban a háttérképet állítsd át egy sima képre. Legyen három üres képernyőd. Minden egyes képernyőre rakj ki valami más ikont. Ha lapozol akkor ugye megjelenik mind a három különböző ikon amit kiraktál.
Ha most a NOVA beállításokban a háttérkép beállításánál a Kustom-ot választod ki és lapozol, akkor megjelenik mind a három ikon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest