- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Aktív témák
-
meroly
veterán
Van róla MA-s teszt: [link]
-
-
imark1972
csendes tag
Nos én is vettem egy ilyen kicsikét, a negatív vélemények ellenére! Az Auchanban vettem 3990 forintért. Amit mindjárt az elején le kell szögezni: ezért az összegért senki se várjon csodát! Aki komoly telefont szeretne, annak minimum még egy nullát hozzá kell írnia ehhez a végösszeghez! A dobozban van a telefon adatkábel, töltőfej, headset ami mini usb végződésű és nem a legjobb minőségű, de a célnak megfelel. A telefon tényleg nagyon kicsi! Az is igaz, hogy a felhasznált anyagok között sok a fém, ami azért meglepő egy belépő szintű telefonnál!
A lényeg, hogy a telefon tud telefonálni! Lehet SMS-t írni bármilyen csengőhang rátehető (nekem az mp3-at simán ette!) Az igaz, hogy szükséges a micro SD kártya hozzá, mert az alap memóriája 48 KB! Van benne Bluetooth, és FM rádió valamint zenelejátszó is. A kijelző nagyon kicsi olyan 1" körüli a felbontás és a betekintési szög sem acélos de a célnak megfelel. A menürendszere egyszerű és könnyen kezelhető. Meglepő módon van egy teljesen jól használható fájlkezelő is a telefonban! A telefonáláskor semmilyen problémával sem találkoztam. A csengetési hangerő brutál erősségű, le is vettem a 6-ból 3-as szintre! Persze nagy hangerőn már torzít de biztos meghallom!Azt elhiszem, hogy lehetnek összeszerelési problémák ilyen olcsó készüléknél, de nálam minden rendben - eddig! Ja és az akkumulátor! 400 mAh tehát pár napnál többet ne várjunk tőle!
Konklúzió: Én azt kaptam amit vártam! Van egy fémházas nagyon kicsi telefon, amivel lehet telefonálni! Slussz - passz! Nem alkalmas interneten való böngészésre, videók lejátszására, fényképezésre, levelezésre stb. aki ilyet keres, vegyen érintőképernyős okos telefont! -
zdanee
őstag
Tapasztalatok, szakmai fórum erre: Homár
-
lacko6
senior tag
Mi nap a tescoban fedeztem fel ezt a mini telefont,a telenor kinálatában.
Érdekessége a mérete és talán az hogy sokat nem tudni rólla.
Azért is nyitottam ezt a topikot hogy megoszthassuk észrevételeinket.
Az ára 4-5000ft Telenor 2020
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest