Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawnin
tag
A kép amit fel rakták TMX- es készülékedről amit ők csináltak az azért olyan mert Scanner-el "fényképezik" le a telefonodat és az karcos.
Maga a készülék nem, én is ilyen képet kaptam TMX től és azóta itt van nálam a noti karcmentesen.
Viszont ugyan úgy hibásan, hétfőn jönnek megint érte mert nem tudták orvosolni a problémámat.
-
klau8208
újonc
Az én tapasztalatom nagyon rossz a szervizről van egy samsung laptopom 3-szor volt náluk és mindig ugyan azzal a hibával kerül vissza,első alkalommal monitort cseréltek a második alkalommal procit a harmadik alkalommal alsó burkolatot.A hibája használat közben a kijelző elfehéredik és ez a hiba azóta is meg van.A harmadik alkalom után a kijelző összekarcolva csavarhuzóval szegdelve a tetején ahogy a zsanér csavarokat túl huzták felpuposodva koszosan mocskosan érkezett vissza a készülék amit nem voltam hajlandó átvenni.
-
Noumena
tag
Nekem csak jó tapasztalatom van velük kapcsolatban. Mondjuk nem is egy ZTE csodám van. A supportjuk szerintem elég trágya és jó hogy egy kis ország vagyunk a szemükben de akkor is megkaphatná a telefon a frisseb szoftvert itthon is nem csak norvégiában. Tudom mert az egyik haveromnak ugyan ilyen telója van. Na meg az se mellékes h a ZTE elvállalhatná h sok gyártási hibás lett ebből a tipusbol és visszavonhatná mint pl. A japán autoknálnemrég. Am meg elég nagy szervízközpont europában nem is gondolná az ember h itthon javítanak görög meg finn telókat is. De ahogy azt tanították a rosszhírt az ember 100 ismerősének adja át míg a jot max 10nek
De természetesen megértelek hamár fizettem valamiért akkor azt szeretném hogy értékálló és használható legyen de azért az olyan kínai gyártóktól nem vennék aki eladja magát a szolgáltatoknak azzal h olcsó telefonra a márkajelzést eltünteti és a szolgáltato logojára cseréli le.
-
Sztbeni
őstag
Hát ez durva. Nekem szerencsére még nem volt velük tapasztalatom, de más szervizzel már volt rossz tapasztalat. A Nokia E52 telómnak összekarcolták az alját és ferdén tették be a kijelzőt. Sokszor jobban jár az ember, ha otthon maga próbálkozik, mint hogy ilyen barmokra bízza a telóját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Politika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest