Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Végigolvastam az összes hozzászólást, nagyjából ugyanaz az itteni vélemény, mint google: TMX, első találat és vélemények. Ott is kb. 550 vélemény van, aminek a 10 %-a pozitív. Az összes többi arról szól, hogy nem javították a hibát, összabarmolták a telefont és a többi.Hétfőn küldtem hozzájuk a Mate 10 Pro-mat. Amióta megkapták van IMEI-m és egy munkalap számom, a telefon állapota javítás alatt van. Kíváncsi vagyok meddig marad így, mit csinálnak vele és mikor, milyen állapotban kapom vissza.
Először megijedtem a csatolt képek miatt, mert csupa por és karc volt minden, de rájöttem, hogy a szkennerük karcok és dzsuvás, mert minden képen ugyanott fordulnak elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest