Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
-
sun_y
csendes tag
sziasztok!
Nokia 6100hoz keresnék feloldó kódot. Foggalmam sincs mért kéri, eddig nem kérte.
köszi -
válasz
bodor ladisz #196 üzenetére
Te olvasol is, vagy csak írsz???
-
Thrawn
félisten
válasz
bodor ladisz #196 üzenetére
mod: már semmi
[Szerkesztve] -
bodor ladisz
csendes tag
[Moderálva.
Viktor0610]
KÖSZI A SEGITSÉGEKET. -
anyósomhoz nem tud valaki egy függetlenítő kódot?
-
Nimrod
addikt
SE k300-hoz van-e olyan rejtett menü, amivel ki lehetne kapcsolgatni vagy visszavenni a kevésbé használt funkciókat (például a kamera), ezzel is spórolva az akksin?
-
blueMerle
veterán
válasz
bodor ladisz #190 üzenetére
Most akkor melyik részét nem érted annak hogy ez itt tilos?
-
sztikac
őstag
válasz
bodor ladisz #190 üzenetére
olvasd el még 1x a topik címét...
-
bodor ladisz
csendes tag
hello szeretnék kérni 1sziveséget most vetem egy SONY ERICSSON W200i a vodafon nál és szeretném fügetleniteni van hozá adt kábelem is,hogy lehetne megoldani
aki tud segiteni az irjon az bodor.laszlo@freemail.hu-ra
köszi a segitséget -
-
Martex2
csendes tag
Sziasztok!
Egyik barátomnak Nokia 6610 i-je van és megváltoztatta a biztonsági kódját mielőtt hosszabb útra elutazott volna.Miután hazajött, elfelejtette és most nem tudja használni. Van valami módszer egy megváltoztatott kódot feloldani? -
Des1gnR
őstag
UP a sűrűn látogatott topicnak
[Szerkesztve] -
A másik hsz. sem véletlen lett törölve.
Ne írj be mégegyszer ezzel kapcsolatban.
Köszönöm. -
Stimpy
senior tag
válasz
Viktor0610 #179 üzenetére
Sajnos igen.Még egyszer köszi.
-
-
Stimpy
senior tag
válasz
Viktor0610 #177 üzenetére
Köszike a tippet,de sajna nem műxik
-
-
Stimpy
senior tag
Hali.
Kéne némi segítség: került egy ericsson t20 a gyűjteményembe, de telefonkódot kér, viszont akitől kaptam már nem emléxik rá.Tud valaki segíteni benne? Előre is köszi. -
Csapi007
veterán
Hello
Nem tom jó helyre írok-e. Hol vagy hogy lehet kikódoltatni a telefonom? -
joci2000
senior tag
Ez sajna sim kártya függő, mert a régebbi simekre nem tették fel a saját számot, így csak az újabb SIM kártyáknál müxik, ha müxik 1általán. Én tudom hogy lehet megnézni a tel. számot 3310-esen, de nekem régi sim miatt nem ír ki semmit csak 1-est. ott 1 progit kell rajta futtani, ami alapból benne van a telában, nincs hozzá kód.
Másik megoldás, h. felhívsz 1 ismerőst és 1ből kiderül a telszám -
joci2000
senior tag
Egy pl nokiát kifüggetleníteni nem nagy kunszt kóddal, de visszakódolni az már igen
én épp tegnap kódoltam be telám sim-re, szolgáltatóra, imei-re
-
-
gaabi
tag
sziasztok. a segítségeteket kérném. van egy Motorola C385-ös mobilom. Jelenleg kikapcsolt állapotban van, valamelyik ismerősöm háromszor rossz PIN-t ütött be (jól kicseszett velem), ezért a telefon kéri a biztonsági kódot (vagyis PIN1 Unblock Code-ot). Ezt meg én nem tudom, mivel a telefon papírjai nincsenek meg. Most mi a teendőm? VAlami kódot adhatna valaki, vagy megírhatnátok hova forduljak, hogy feltorjék nekem?
-
Brootal
csendes tag
Haver Nokia telefonjában kódot kér az MMC 32 Mb-os kártyája. Nem adott meg semmiféle kódot neki(elméletben nem is lehet). Visszavitte a szolgáltatóhoz és berakták a kártyát egy számítógépes olvasóba. Ott is kért kódot. Előtte a telefon szoftverfrissítésen volt. Lehet hogy az kavart be ? Az mmc kártya nem lenne fontos de a rajta lévő képek igen. Nem tud valaki erről infót. hogy ez miért van ?
-
elfelejtette
veterán
válasz
Viktor0610 #167 üzenetére
THX!
(most is a telóról netezek, és így nem tudok szmájlit tenni, de most ide tennék egy meghajolgatósat!)
Hali! -
válasz
elfelejtette #166 üzenetére
Sz.tem Symbian rendszerű készülékeken nem működik a kód.
Legalábbis ezt támasztja alá, h. 3230-on sem megy... -
elfelejtette
veterán
Hali!
Rájöttetek már valamire a
*#war0anty#
kóddal kapcsolatban? Mer' nekem 6260-as telóm van, és nekem is műveleti időtúllépést ír ki (meg azt, hogy 33-as kód).
A ketyere tavaly májusban lett megvéve kártyafüggetlenül áruházból (lehet, hogy ez is számít!), tehát még van rá 9 hónap gar, azt meg nem szeretném elcseszni! -
Krono
tag
válasz
Viktor0610 #162 üzenetére
Igen, valahogyan ugy néz ki mint a T-Mobile-H nál az egyenleg lekérdezése ami jelen esetben *102# és ingyenes. Ennek analógiájára próbáltam de nem sikerült.
Valamelyik WEBlapon olvastam, -ki is próbáltam - de az istennek sem tudom visszakeresni az előzményekben.
Az, hogy más szolgáltatónál is működik-e, -nem tudom.
Táncsak lesz valaki aki valamikor odatévett ahol ez(ek) a kód(ok) vannak! -
Winner_hun
félisten
válasz
Én úgy tudom hogy a siemens telóknál van (volt
) így
-
ragazzo
őstag
válasz
Régen a SIM szám utolsó 5 számjegyéből ki lehetett lvasni a telefonszám utolsó 4 számjegyét.De mára ez megváltozott.
-
-
Krono
tag
Nem tudja valaki azt a kódot amely megmutatja a mobilban lévő SIM kártya telefonszámát?
Legális, valamelyik szakoldalon olvastam de nem találom az előzményekben -
andreiground
csendes tag
válasz
Viktor0610 #159 üzenetére
Már mint micsodát ne? Pontosan nem értem a válaszodat.
-
Ilyet itt ne.
Köszönöm. -
polip
addikt
csekkoltuk másik 3230-al. ott is uez a jelenség...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest