- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyorgó
tag
-
-
hardline
senior tag
Elöljáróban csináltam egy másfél perces videót. A tervem az volt, hogy látható legyen a kijelzők közötti különbség is és a hang is. A hang talán érzékelhető, de a kijelzőt szerintem nem sikerült jól visszaadni.
A hangot nehéz lett volna szöveges formában szemléltetni. A többit később, ha összeszedtem egy csokorba. -
hardline
senior tag
A T30-ban van automatikus fényerő szabályozás, az M16-ban nincs. A képen a T30 minimumon volt, az M16 meg 40%-ra felhúzva egy factory reset után. Csak a méret különbséget akartam vele szemléltetni.
Összehasonlítást csinálhatok, de az legfeljebb az én véleményem fogja tükrözni, nem garantálom, hogy másnak is hasonló lenne a meglátása. -
tirszin
senior tag
Nekem pedig túl pici a 10", jó lenne a szűk 12.
De engem a fényereje izgat, mert az M30-é nem túl acélos. Sztem kint, napos időben nem fogom látni a részleteket rajta. De gondolom, ez a T16-nál sem lesz jobb. Különösen, mert nagyobb az LCD-je. Persze ezekről nem találtam sehol nit adatot. -
hardline
senior tag
Még mindig várom, így csak a látott videókra hagyatkozom, de alapból van rajta egy fólia, ami nem nagyon vehető észre, és ahol ezt nem vették le, ott a scrollozás kb lehetetlen volt, mert érintést érzékelt, nem húzást. Ahol nincs fent ez a fólia, ott hibátlan.
De kérdés, hogy így mennyire bírja a karcokat. -
hardline
senior tag
Kíváncsi leszek, hogy milyen a T30 hangszórója a valóságban. A papír sok mindent elbír, főleg kínai tintával írva.
Gondolkozom még mindig, hogy vegyem-e meg hozzá a gyári billentyűzetet. Kár, hogy amerikai angol a kiosztása, ahogy látom. Elvileg ugyan az, mint ami az M16 mellé jár. Nem tudom ér-e ~30 USD-t. Melyik billentyű hiányzik a magyar karakterekből? Az "Í" nincs a helyén, de nekem fura az egy soros enter is, mert így a "P" mellett 3, az "L" mellett meg csak kettő billentyű van. Mi hova került?
Én britt angol (UK) billentyűzetet használok, de ez ugyan az, mint a magyar, minden a helyén van. -
Somatom
veterán
Köszi, hogy kipróbáltad! Nekem a Whatsapp miatt lenne érdekes a hívás funkció, mert a Whatsapp ragaszkodik a telefonszámhoz a bejelentkezésnél.
Az EXFAT mikroSD -t én a tab bővítőhelyébe rakott kártyára értettem. Ha EXFAT -ra formázod a kártyát, akkor 4GB -nál nagyobb fájlokat is lehet rajta használni (pl. ISO képfájlok). Csakhogy, az EXFAT -ot nem minden Androidos eszköz támogatja. OTG -n nincs gond, mert a Paragon szoftvere lekezeli (akár az NTFS -t is). De, a belső slotban levő kártyát nem látja a Paragon. Ezért hasznos, ha a tab kernele támogatja.
A DC port sztem 5V (USB). Viszont, a méret biztos, hogy 2,5mm? Nézz bele a belsejébe! A belső tüske lehet, hogy vékonyabb, mint a nálunk használatos. Ez vmi kínai szabvány. Androidos miniPC -nél már alászaladtam. A külseje passzolt, a belseje viszont nem és nem volt jó érintkezés. Nehéz volt lőni vékony tüskéset.
tirszin:
Nekem most T10 -em van. Automatikus szabályzás ezen sincs, de nem is nagyon hiányzik. A csúszka működik, azzal teljesen jól elvagyok. -
Somatom
veterán
Köszi!
Sajnos, hardverek híjján az engem igazán érdeklő részek kimaradtak. HDMI működés, kitölti-e a 16:9 -es képernyőt, EXFAT támogatás a mikroSD -n, töltőporton töltés + USB-C -n pendrive együtt.
Hanghívás (GSM) megy, vagy csak netet tud SIM -ről?
Azért az vicc, hogy nem adnak hozzá dc portos töltőkábelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged