- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Köszi, hogy kipróbáltad! Nekem a Whatsapp miatt lenne érdekes a hívás funkció, mert a Whatsapp ragaszkodik a telefonszámhoz a bejelentkezésnél.
Az EXFAT mikroSD -t én a tab bővítőhelyébe rakott kártyára értettem. Ha EXFAT -ra formázod a kártyát, akkor 4GB -nál nagyobb fájlokat is lehet rajta használni (pl. ISO képfájlok). Csakhogy, az EXFAT -ot nem minden Androidos eszköz támogatja. OTG -n nincs gond, mert a Paragon szoftvere lekezeli (akár az NTFS -t is). De, a belső slotban levő kártyát nem látja a Paragon. Ezért hasznos, ha a tab kernele támogatja.
A DC port sztem 5V (USB). Viszont, a méret biztos, hogy 2,5mm? Nézz bele a belsejébe! A belső tüske lehet, hogy vékonyabb, mint a nálunk használatos. Ez vmi kínai szabvány. Androidos miniPC -nél már alászaladtam. A külseje passzolt, a belseje viszont nem és nem volt jó érintkezés. Nehéz volt lőni vékony tüskéset.
tirszin:
Nekem most T10 -em van. Automatikus szabályzás ezen sincs, de nem is nagyon hiányzik. A csúszka működik, azzal teljesen jól elvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest