- Netfone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Köszi, hogy kipróbáltad! Nekem a Whatsapp miatt lenne érdekes a hívás funkció, mert a Whatsapp ragaszkodik a telefonszámhoz a bejelentkezésnél.
Az EXFAT mikroSD -t én a tab bővítőhelyébe rakott kártyára értettem. Ha EXFAT -ra formázod a kártyát, akkor 4GB -nál nagyobb fájlokat is lehet rajta használni (pl. ISO képfájlok). Csakhogy, az EXFAT -ot nem minden Androidos eszköz támogatja. OTG -n nincs gond, mert a Paragon szoftvere lekezeli (akár az NTFS -t is). De, a belső slotban levő kártyát nem látja a Paragon. Ezért hasznos, ha a tab kernele támogatja.
A DC port sztem 5V (USB). Viszont, a méret biztos, hogy 2,5mm? Nézz bele a belsejébe! A belső tüske lehet, hogy vékonyabb, mint a nálunk használatos. Ez vmi kínai szabvány. Androidos miniPC -nél már alászaladtam. A külseje passzolt, a belseje viszont nem és nem volt jó érintkezés. Nehéz volt lőni vékony tüskéset.
tirszin:
Nekem most T10 -em van. Automatikus szabályzás ezen sincs, de nem is nagyon hiányzik. A csúszka működik, azzal teljesen jól elvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Suzuki topik
- Netfone
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest