- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
vigyorgó #544 üzenetére
A VPN egy titkos csatorna a szerver és az eszközöd között. Ha külföldre korlátozott szolgáltatást szeretnél használni, akkor egy külföldi IP címen futtatott VPN szerverre van szükség, ami:
-Nem szerepel a szolgáltató tiltólistáján.
-Elegendő feltöltési sávszélességet biztosít.
A tartalomszolgáltató (jelen esetben a Youtube) ilyenkor azt látja, hogy egy külföldi IP -ről veszik igénybe a szolgáltatást. A VPN -en feléd továbbított adatfolyam számára nem látható.
Az ingyenes VPN szolgáltatók használhatatlanok a leterheltségük miatt. Szóval, kell egy fizetős külföldi VPN szolgáltató, vagy vmi külföldi IP -n futó okosrouter, ami tud VPN szervert.
A tabodon beállíthatod a VPN kapcsolat módját, de ha nincs egy külföldi IP -n levő VPN szerver, amit elérhet, akkor semmi sem fog történni. A screenshotodon is látható, hogy kéri a szerver címét. -
-
-
hardline
senior tag
válasz
vigyorgó #353 üzenetére
Leszedtem azonnal. Fóliával nagyon rosszul érzékelt. Nélküle nincs gond. Üveg az érintő, nekem még nem sikerült megkarcolni, pedig a tokot is 10 percig használtam, az sem jött be.
Az üzemidő parádésan jó.
A b20 ugye terület függő. Azt majd meglátod nálad mi a helyzet. Én telefonról osztok wifit neki, így használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged