Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiberius744
újonc
Sziasztok!
Csak azért írok, hogy aki Tecszart akar venni, ennek tudatában hozza meg élete hatalmas (rossz) döntését.
2016. októberében vettem, ill. kaptam egy Teclast X98 Plus II Kínából, ill Angol közvetítőn keresztül (vám nélkül). A képernyő gyönyörű (volt, sajnos) a többi nagyon átlagos. Win10 1511-el kaptam, az elejében frissülgetett, de a mostani 1711 közelébe nem került. Pontosan egy év elteltével (??!!) a múlt héten behalt a Win, nem bootol be, csak kidobja a Bios képernyőt.
Ennyi! ÓCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE!
Ha rám hallgattok, úgy tapsoljátok el kis összekuporgatott pénzeteket Tecszarra ahogy akarjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Robogó, kismotor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest