Hirdetés
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Fibi-
újonc
Hali Mindenkinek!
Tudna nekem segíteni vki MQL4 programozásban. A következőről lenne szó, amiben szeretnék segítséget kérni:
Van egy XMETER nevű indikátorom, amit egy kicsit kiegészítettem pár dologgal, mint ahogy a neten fent volt… Tökéletesen működik, rendkívül jól használható verzíó lett belőle(ajánlom mindenkinek).
Viszont azt szeretném megoldani, hogy ne csak a fő ablakban, hanem az alábbi (1;2) ablakokban is megnyítható legyen (separate Window). Ez már túl megy az én jelenlegi tudásomnál, ill. a progi is talán bonyolultabb összetételű kicsit, hogy nekem ez összeálljon.
Ebben kérnék tanácsot, segítséget...
-
törölt tag
sziasztok,
melyik a legjobb rendszer arra, hogy kb. fél évet demózzak, és utána élesben is használjam?
pár éve a cib ebroker-rel részvényeztem élesben kisebb összegekkel, de sok rosszat hallok róluk mostanában, úgyhogy nem szeretnék visszatérni.
deviza is érdekelne bár abban zéró tapasztalatom van.előre is thx.
-
Dzoli
tag
válasz
zsbajnok
üzenetére
Ahogy nézem tudsz riportot készíteni HTML és XLS formátumban.
Ha ezt át tudod alakítani úgy ahogy az MT4 is megcsinálja HTML-ben, akkor azt vissza lehet tenni a chartra a
Statement to chart segítségével.A 3TG-ről majd még írok hamarosan. Meg egy kicsit a DCFX-ről is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsbajnok
csendes tag
FXCM Trading Station-ből mentett kötéslistát szeretnék importálni, akár MT4-be akár más platformra, hogy vizuálisan megjelenjenek az FXCM Trading Station-ben végzett kötések. Hogy tudom megtenni, mit javasoltok?
-
zsbajnok
csendes tag
"Miért nem a saját nevén futtatja őket a 3TG, miért kellenek külső számlakezelő cégek a történetbe?"
Brókernek nem kell robotot üzemeltetni, csinálhatja de nem a profilja. Viszonylag ritka jelenség az általam ismert brókerek között. Nem biztos, hogy van szándéka, képessége egy eredményes robotot kifejleszteni, üzemeltetni, supportálni. Ha számlakezelőkkel szövetkezik, lekerülnek róla ezek a feladatok, de az eredmény akkor is a több kötés, több spread.
és/vagy:
Alakult egy számlakezelő, ami hozta a robotos kereskedés + MLM ötletet. Ezt szolgálja ki a 3TG Brokers, mert nem neki jutott először eszébe.
"Ha az említett számlakezelőknek egyedi, saját fejlesztésű robotjaik vannak, akkor hogyan lehetséges a nagyfokú hasonlóság a számlák közt?"
A 5Gulden-nél nem saját fejlesztésű a robot, a GeniT a fejlesztő, a többiről nem tudom. Az Anmaric számláival nem látom a hasonlóságot, a Perfecto-val sem, megnéztem visszamenőleg a havi hozamokat. Ha azonos volna, az sem jelentene többet, mint hogy egy helyről licenszelik a robotot.
"Miért vannak egyes tranzakciók belépési pontjai elcsúszva, míg másoké látszólag nincsenek?"
Miből látod, hogy el vannak csúszva belépési pontok?
"Technikailag egyáltalán lehetséges a csúsztatás?"
Nem ér, ezt én kérdeztem!
Most nem tudom elképzelni a megoldást."Mennyire hihető egy olyan Myfxbook kimutatás, aminek az esetleges "fiktív" tranzakcióit maga a bróker kreálja, és hitelesíti is egyben?"
A napi/heti/havi egyenleg információ akkor sem lenne más, ha -tegyük fel- eltérő kötésekkel dolgoznának. Mivel a kötések általában nem egymást érik, és az egyenleg adat gyorsan frissül, nem tudom hogy lehetne megoldani, hogy más kötések legyenek megkötve, mint a jelzettek. Talán nincs is időbeni csúsztatás, csak ezt kommunikálják.

"Hogyan lehetséges, hogy a tranzakciók igen jelentős hányada sokkal kedvezőbb költségen teljesül, mint az adott számlán elérhető átlagos spread?"
Gondolom a számlakezelő megállapodott kedvezőbb feltételekben a brókerrel, mint ami az adott számla típusra generálisan jellemző. Pl. mert skalpoláshoz az alacsony spread a jó. (Mivel a 5Gulden által trédelt számlákon fizikailag csak a 5 Gulden képes kereskedni -a számla tulajdonos nem tud pozíciót nyitni- gyakorlatban mindegy, van-e a kijelzett és az alkalmazott valós spread között különbség.)
-
Dzoli
tag
válasz
zsbajnok
üzenetére
Ki(k)nek a tulajdonában van(nak) a robot(ok)?
Ezek a Perfecto, Anmaric, 5Gulden saját fejlesztésű robotjai?
Ha ez a 3TG saját robotja, akkor érthető miért csak náluk üzemel, és más brókernél miért nem.Miért nem a saját nevén futtatja őket a 3TG, miért kellenek külső számlakezelő cégek a történetbe?
Csak nem azért, mert így bedőlés esetén az ügyfelek a számlakezelőkkel állnak szerződésben, így a bróker védve van?Ha az említett számlakezelőknek egyedi, saját fejlesztésű robotjaik vannak, akkor hogyan lehetséges a nagyfokú hasonlóság a számlák közt?
Lehetséges, hogy nem találnak jobb brókert a 3TG-nél?Miért vannak egyes tranzakciók belépési pontjai elcsúszva, míg másoké látszólag nincsenek?
Technikailag egyáltalán lehetséges a csúsztatás?
Milyen más egyéb technikai indok lehetséges a jelenségre, mint a pozíciók utólagos berajzolása?Mennyire hihető egy olyan Myfxbook kimutatás, aminek az esetleges "fiktív" tranzakcióit maga a bróker kreálja, és hitelesíti is egyben?
Hogyan lehetséges, hogy a tranzakciók igen jelentős hányada sokkal kedvezőbb költségen teljesül, mint az adott számlán elérhető átlagos spread?
-
Dzoli
tag
válasz
zsbajnok
üzenetére
Az 5Guldennel kapcsolatban sokkal több a nyugtalanító kérdés, mint a megnyugtató válasz.
Az is elég gáz, hogy Like-ot kell venniük, az meg főleg, hogy a fórumokon elindított reklám próbálkozásaik rendre ellenük fordulnak, és jönnek a kínos kérdések. Én azt javaslom, itt ne folytasd tovább a kampányt, mert itt nem lehet cenzúrázni, mint facebookon.
-
zsbajnok
csendes tag
Nem vagyok a 5Gulden alkalmazottja, de az ott feltett kérdések java részére én is tudok választ, nem titkos információk, többségében benne vannak a bemutató anyagokban.
"kicsit sok az az 50%-os sikerdíj, meg minek is adminisztrációs költség, plusz még ilyen-olyan dj? (ami max. 200$)??"
Ezek a játékszabályok, ennyi. Lehet szeretni vagy szeretni.
Szerintem nem kell mértéktelenül kapzsinak lenni, kárpótol a magasabb hozam. Mondhatni "megérdemlik". Egyébként a 5Gulden 5%-ot tart meg az 50-ből, 45%-ot visszaoszt. Ha szeretnél építs hálózatot, akkor Neked adja vissza. Ha nem szeretnél, akkor be kell érned az éves banki kamatok 10-szeresével.. 
"Láthatom -e a kereskedést minden pillanatban, pl. MT4-ben? vagy csak a napi jelentéseket kapom email-ben?"
Látható, pl. megnyitja az MT4 kliensét és nézi, vagy kiteszi Myfxbook-ra, akkor weben is nézheti. Szoktam követni.
"TP és SL mekkora?"
Nincs. A privát számlámon nem látom beállítva egyik kötésnél sem. Robot kereskedik, monitorozza az árfolyamot, pillanat alatt beavatkozik ha szükséges. Más robotoknál sem emlékszem, hogy láttam volna TP-t és SL-t.
"lehe-e nagyobb tokeattetes szamlat valasztani, mint az emlitett 1:10 ?"
Választani nem lehet, nekem 1:100 a tőkeáttétem, a 5Gulden nyitotta a számlát.
"Mi az, hogy a brókercég garantája a tőkevédelmet?? iylen nincs. Max. a számlakezelő."
De igen van, lehet. Írják példaként a Ducascopy-t.
"csak dollar alapu szamlat lehet nyitni, vagy egyeb valutanemet is lehet valasztani?"
Csak USD számla van.
"50 % a tőkevédettség, de miért nem 100 %?"
Indulásnál 100% nem lehet, pl. a számlanyitás utáni első kötés is mehet negatív equity-be. Az equity később is elérheti a deposit szintet, többször is.
"az is komolytalan, hogy a sikerdíj 50%-os..."
Pl. az RHO 40%-ot vesz le, de kisebb a hozama. 50% normális.
"Az 50% tőkevédelem mindig a legmagasabb tőkére vonatkozik?"
A bekötés előtti aktuális egyenlegre érvényes.
"átlagosan meddig van nyitva a pozi?"
57 másodperc úgy emlékszem. Rövid, ami nagyobb biztonságot ad.
"a megjelenítésben mennyi az elcsúszás?"
Ezt nem tudom. Engem is érdekel.

-
zsbajnok
csendes tag
-
zsbajnok
csendes tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Csak a keletkező árfolyam nyereséget osztják szét, nem a befizetett tőkéből finanszírozzák a felsőbb szinteket. Ezért nem tud bedőlni. Akkor is működik, ha egyáltalán nincs új regisztráló. Amikor nincs nyereség nincs kifizetés, mindenki marad a tőkéjénél. Szerintem jól kitalálták.
-
Ferdzsoo
addikt
Tőzsdei MLM rendszer.
nah ez komoly, nem gondoltam volna hogy ide is begyűrűzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ill. a már meglévőeket is felülvizsgálták.
Szerintem nem kell mértéktelenül kapzsinak lenni, kárpótol a magasabb hozam. Mondhatni "megérdemlik". Egyébként a 5Gulden 5%-ot tart meg az 50-ből, 45%-ot visszaoszt. Ha szeretnél építs hálózatot, akkor Neked adja vissza. Ha nem szeretnél, akkor be kell érned az éves banki kamatok 10-szeresével..