- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czudelbence
csendes tag
válasz
Laszi1983 #519 üzenetére
Nekem is ugyanez, csak nem Xbox hanem pc. Az új setup óta ilyen ingadozó a wifi jel és nem értem miért. Nem akarok addig saját routert beüzemelni amíg rá nem jövök mi okozhatta mert a modemmel/routerrel az égvilágon semmi nem történt. Érdekes hogy csak akkor szakadozik vagy megy el ha pl egy játék online részére megyek fel. Lehet ez valami windows 10-es probléma? Az előző gépen win7 volt és míg az ethernet kábellel ment, egy laptop mellette semmiféle ping nélkül ment a wifin. Most percekre is el szokott menni míg csak ez a gép megy ethernettel
-
czudelbence
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #510 üzenetére
Oké, köszönöm megpróbálkozok vele
Bár ilyet még sose csináltam, és ilyen téren a tapasztalatom is a nullával vetekszik
Ha valaki el tudja nekem részletesen magyarázni hogy kapcsolom össze egy tp-link routerrel, azt hálám üldözni fogja -
czudelbence
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő: kb 2 hete raktam össze az új gépemet. UPC-s TC7200 modem+routerem van ami erre a gépre ethernet kábellel van kötve. Abban a pillanatban ahogy fel lépek egy játék online részére (pl. Mortal Kombat X, CS:GO,LoL,stb.) a wifi jel a telefonokon, laptopokon szakadozik, vagy teljesen el is megy. A PC upgrade előtt ugyanez a művelet ellenére a wifi folyamatos jelet produkált minden eszközön Kérdésem az lenne, hogy látom sokan jártak hasonló cipőben és tud-e valaki erre a gondra megoldást?
Asrock 150m pro4
i5-6500
Kingston Hyperx Savage 2x4gb DDR4 2133mhz
EVGA 430w
EVGA GTX 1060 3gb
Windows 10 PRO (1607) 64 bit
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest