- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Gubek-Einste #595 üzenetére
A modem most cca 5 méterre van a géptől, van közte egy 38-as km tégla fal, amiben van egy dupla szárnyú ajtó. A modem áthelyezése előtt is kb. ez volt köztük, de sokkal szarabb volt a két eszköz egymáshoz viszonyított helyzete. Akkor volt kb. 3 megabit a le-fel töltési sebesség, most, hogy átpakoltam a modemet, így ez az érték ~15 Mbit le, 8 Mbit fel, már amikor hajlandó a feltöltési sebesség mérés lefutni a speedtest.net-en.
Az alaplapon van a wifi adapter: Asrock H110M-ITX/ac
inSSIDer kép a jellemző környezetről pedig:
Néha benéz még 1-2 eszköz az 1-es csatornán (reggel pl. még azon volt az én modemem is, akkor ott 3 co-channel eszköz volt még), valami más pedig a 7-en, de ennyi.Ja, vezetékes összeköttetés azért nem opció, mert a helyiségeknek nyúlbiztosnak kell lenniük. A kis szőrös blankoló fogó, még egy vezetéket egyelőre nem tudok behúzni, majd csak akkor, ha lesz esetleg átfogó átalakítás.
-
A Zéé
addikt
helló!
Van egy címben szereplő UPC modemem, amivel az a bajom, hogy a wifis feltöltés sokszor egyszerűen nem megy. Nem csak torrenttel, hanem akár egy PH bejelentkezésnél is addig minden megy, amíg nem akarok hsz-t, beküldeni, vagy akár csak bejelentkezni. De RaceRoom se tud semmi adatot feltölteni szinte sosem.
Próbálkoztam már a modem áthelyezéssel, a jelerősség, és a sebesség sokat javult, de a probléma továbbra is fenn áll. Átraktam másik csatornára a wifi-t, de még mindig ez a baj.
Mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest