- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
hmm. Jó rgwen ittam teát. Szerintem mindjárt nyomatok egy jó kis earl grey-t, a kedvencemet.
-
Kephamos
addikt
Voltam múlthéten teázni, valamilyen feketeteát ittunk, ami kandiscukros és mandulás volt. Nekem nagyon ízlett. Aki teheti próbálja ki.
Apropó! Hogy ízesítik mandulával? A teakeverékben van néhány szem mandula? -
-
Kephamos
addikt
A Lipton Earl Grey az jónak számít? Nekem nagyon ízlik, a legjobb tea, amit eddig fogyasztottam.
-
Kephamos
addikt
válasz
neduddki #221 üzenetére
Valszeg a narancsméz nekem egy ideig még ki fog maradni, mert sajnos nincs tervbevéve, hogy Krétára utazzak.
A Lehel téri piac is messze van (párszáz kilóméterre), de valószínűbb, hogy azt a mézárust meglátogatom egyszer.
Hogyhogy erdeigyümölcs/virág? Virágméz keverve valamiféle erdeigyümölcsökkel??? -
Kephamos
addikt
A Milford mekkora névnek számít a szakmában? Nekünk van itthon egy féldobozzal még a vérnarancsosból és nekem nagyon ílik, pedig nem vagyok oda a gyümölcsteákér.
Apropó! Ezek a gyümölcsteák hogy készülnek? Rendes gyümölcsből, vagy valami aroma hozzáadásával? Nekem a 2. lehetőség tűnik valószínűbbnek. Múltkor havernál ittunk barackos (asszem) Lipton teát, de iszonyatosan mű íze volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fujifilm X
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest