Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Nekem ízlett a Bravos, pedig a zöld teát nem annyira szeretem. Finom mangós és mindenféle trópusi, egzotikus ízesítéssel van, nagyon kellemes szerintem. A Dilmah-t még nem próbáltam, otthon nekem túl drága volt, itt külföldön meg nem kapni.
Ami szerintem nagyon rossz zöld teában, az a Pickwick, Tesco, meg a lidl-ös Lord Nelson. A Teekanne-t meg én tartom hulladéknak, igaz abból csak fekete teát ittam.
Amúgy egy fun story: két hete meló közben láttam az automatán, hogy nem csak black tea van, hanem white tea is. Megörültem, hogy ezt az igényességet, fehér teát automatában, ez olyan ritkaság, amit ki kell próbálni. Közben meg black tea volt tejjel, ráadásul ihatatlanul rossz is, mindezt egy teaívó nemzetnél, Anglia kellős közepén. Nem normálisak ezek. Tudom, az automatás cuccok olyanok is, nem is tudom, hogy miben reménykedtem, de azért durva volt. Kávénál tényleg úgy van, hogy a black coffee az üres kávé feketén, a white coffee pedig tejjel van, de ezt teára nem lehetne átvinni elvileg, mert a white tea nagyon mást jelent, fermentálatlan teát, ami eleve másfajta teacserje leveléből készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest