- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Mate teázókhoz fordulnék:
Egy Unmate csomaggal kezdtem az ismerkedést a mate teázással.
Az eszközökkel egyelőre minden oké, irodai használatra praktikusabbnak ítéltem egy rozsdamentes tököt, mint a hagyományosakat.
A kérdés a yerbára vonatkozna:
A csomagban ugye egy ízesített Taragui volt, kezdőknek sokszor ajánlják az ízesített yerbákat. Alapvetően nincs is gond vele, sokkal keserűbbre és durvább ízre számítottam.
Ezen jól fel is bátorodtam, mondom jöhetnek a natúr yerbák!
Óvatos duhaj módjára azért egy lágyabb, nem erősen füstöset választottam, az Amanda Organicát.
Na, ez viszont nagyon nem jött be: istállószag/íz, kellemetlen keserű utóíz, és mintha a gyomrom sem értékelte volna annyira.
Vissza is tértem a Taraguihoz, ez az Amanda után kifejezetten finom
Szóval mielőtt bevásárolnék egy csomó natúr yerbát, előtte gondoltam kicsit jobban körbekérdezek a témában.
Amit meg tudok fogalmazni és zavaró volt az Amandában:
-nagyon poros
-(nekem) kellemetlen illat
-émelyegtető, keserű utóízTapasztaltabbak mit mondanak? Egyelőre maradjak az ízesítetteknél és később adjak esélyt natúr yerbáknak, vagy csak belenyúltam az Amandával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest