- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Manapság már ennek nincs jelentősége, nem úgy van már mint 98-99 stb környékén, mikor csak az FPS-eknek volt nagy gépigénye, a stratégiáknak 2D-s mivoltuk miatt elhanyagolható, és a szimulátorok sem dolgoztatták meg annyira a masinát. 1999-ben az Age Of Empires II fullf elbontáson sem ette a kisebb gépeket, míg a Quake 3 el sem indult rajtuk
. Fiatal voltam, bohó, életemben az egyetlen játék, amihez bővíteni akartam, és némi csúszással, de meg is tettem, az a Quake 3 volt. Mikor feltettem a Windows-t is arra az 533Mhz-es Celeron konfigra, remegő kézzel indítottam el a Q3 demó telepítőjét a PCGuru CD-ről
. Akkoriban ez még jó üzlet volt, hiszen játszottam a gépen csak (16 évesen), hamar ki is nőttem azt agépet. A mostani már 3 éves, és nem érzem, hogy gyenge lenne. Játékot elvétve veszek elő, akkor is az archívumból válogatok, egyébként meg főleg web, Office dolgok mennek rajta, zene, film, néha egy kis videóanyag konvertálgatása. Az idő múlását leginkább a Windows-on érezni, ami az összes frissítésével együtt sokkal lassabb, mint 3-4 évvel ezelőtti frissen telepített alteregói
. Nem mondom, hogy egy Core2 Duo nem könnyítené meg néhanapján az életem, de nem is érzem létszükségletnek még, egyedül a videókonvertálás az, ahol nagyon hálás jószág lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest