Új hozzászólás Aktív témák
-
akkójóva
tag
Sziasztok!
Egy TCL C835-ös tv-hez vettem egy Edifier S351DB hangfalpárt, amit optikai kábellel szerettem volna összekötni, viszont amikor választanám ki a menüben forrásnak az optikait, egyszerűen nincs ilyen opció. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Optikai bemenet van rajta az biztos, meg videókon is láttam, hogy létezik az opció. Egyelőre bluetoothszal van összekötve, viszont érzek egy kis latencyt. Tudtok valami megoldást esetleg?
Köszi! -
akkójóva
tag
válasz
Vhiktor #17629 üzenetére
Bfi-t hol lehet megnézni? Ha alapból be van kapcsolva, akkor még nem találtam meg, hogy kikapcsoljam, de külön nem kapcsoltam be.
Élesség 0-n van.
Most úgy veszem észre, hogy a PC hozza elő. HDMI1-re rá van kötve a gépem, és ha onnan átváltok tv adásra egyből jelentkezik a villogás. -
akkójóva
tag
Valószínűleg az adaptive brightness okozta a problémát, miután kikapcsoltam egyszer sem jött elő a villogás. Egy másik probléma, szintén M4/F1-nél: a TV alsó kávájánál mintha "szemcsésedés" lenne, ilyen szürke blokkok az aszfaltnál, mintha nem lenne elég a bitráta. Ez már egyébként nem csak ezen a TV-n jelentkezik, a szüleim LG nanocell tv-jén is látszódik ugyanígy, úgyhogy lehet, hogy ez már adás specifikus, ez nem zavar, de lehet van rá megoldás.
-
akkójóva
tag
válasz
akkójóva #17517 üzenetére
[rendes] [furcsa] A szerelőknél látszik, az autó körül is van 1 fehér körvonal, a "kiírásnál" a neveknél egyértelműen nem látszik, de olyan mintha félkövér lenne, az lenne az. Így statikus képnél nem biztos, hogy annyira látványos, de így hogy villog nagyon zavaró. (Egyébként csak az m4-en csinálja nekem, többi csatornán nem)
-
akkójóva
tag
Sziasztok!
Alzáról én is vettem egy TCL 65C835-ös tv-t. Alapból teljesen meg vagyok vele elégedve, viszont most m4-en nézném a forma1-et, és az élek mentén gyakran elkezd villogni.
Másnál is ilyen, vagy van tippetek, hogy mi csinálhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged