- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkos
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, Ti hogy tapasztaltátok, de szerintem a hangprojektor tartalmazza a távirányító infra vevőjét. Ergo, ha valaki abban gondolkodott (mint pl. én), hogy a hangprojektort egy jobbra lecseréli, az felejtse el. Vagy tévedek? Mondjuk az ilyen apróságokat sehol sem lehetett olvasni. :/
-
kakukkos
csendes tag
válasz
verdynius #1515 üzenetére
Hello! Átlag felhasználó vagyok. Nem nagyon állítgattam, úgyhogy a kérdéseid nagy részét nem tudom megválaszolni. Mi az 55-öst kb. 4.5 méterről nézzük. Előtte egy 40-es volt. Azután bőven elégnek tartom. Sőt, szerintem zavarna, ha nagyobb lenne. A hangprojektort 2x2 csavarral kell a talpához csavarozni, alulról. Ha nem szereled rá, akkor hülyén néz ki a talp, mert bemarások vannak benne. De ha a falra szereled, akkor ez nyilván nem szempont. Egyébként van külön fali hangprojektor tartója is. A hangprojektor külön egyébként szerintem nem használható, mert valami spéci kábellel csatlakozik a TVhez, ami a tápot is adja neki. Én min. a 2. versenyző vagyok, akinél a hangprojektor nem jó. De nem cseréltetem, mert anélkül is megért ennyit, a hangja meg kb. épp csak egy fél fokkal lehet jobb, mintha a TV-ből jönne közvetlen. Egyébként van rajta egy kis kijelző is, ami kikapcsolható. Pontos időt, hőmérsékletet mutat, ennyi. A TV egyébként bámulatosan vékony, elegáns. Színei szépek, de a két alsó sarkában látni némi plusz nemkívánatos fényt bizonyos esetekben. Hanggal tökéletesen vezérelhető, pontosan ért, nem téveszt. 1 terrás külső merevlemezt felismer, kezel. 1 hete hozta ki a Telekom, összességében nem bántam meg. Ár-érték arányban szerintem a legjobb a kínálatban. És az 55" elég nekem.
-
kakukkos
csendes tag
válasz
tothjani81 #1498 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Megpróbálom.
-
kakukkos
csendes tag
válasz
alexander12 #1492 üzenetére
-
kakukkos
csendes tag
válasz
alexander12 #1487 üzenetére
-
kakukkos
csendes tag
válasz
wallace 234 #1483 üzenetére
Nem. Nem is tudtam, hogy a távirányítón van mikrofon. Szóval csak a képernyőn kiválasztottam a mikrofon ikont és beszéltem. És eddig még sosem értett félre.
-
kakukkos
csendes tag
válasz
wallace 234 #1478 üzenetére
Hát, sajnos nem viszik el. Már egyeztettem velük. Minden hangbeállítást végignéztem. A telekomos csajszi azt mondta, hogy ellenőrizzem, nincs-e mono-ra állítva... Mono-ra?!?!? Szerintem ilyen opció már évek óta nincs. Nem is találtam. Egyébként a hangvezérlés tökéletesen működik, magyarul is, kb. 5 méter távolságból is, kiabálás nélkül.
-
kakukkos
csendes tag
Sziasztok! Én hétfő éjjel rendeltem a TCL 55X815 tévét a Telekomtól. Péntek délután (ma) hozták ki. A tévé pazar, de a soundbar jobb oldala teljesen süket. Csak csere lehetséges, ha visszaviszem, ill. posta. Bosszant, mert a tévé tényleg nagyon szép, egy ekkora készüléket még nem szívesen hurcol az ember, főleg vírus idején. Lehet, megbékélek vele, mert nekem ár érték arányban így is jó vétel volt. Egyébként a kicsi távirányító mire jó? Tudja valaki? Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- HyperX SoloCast gaming USB mikrofon
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest