- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz
kakukkos #1477 üzenetére
Szia. Nekem vokt rossz a soundbar. Szóltam a T nek felvette mint 3 napon belüli csere. 30 napjuk van a csere lebonyolítssára. Meglepetésemre nem hagyományos csere volt ( elviszik a rosszat és majd hoznak másikat) hanem a bejelentéstől számított 6. napon jött a HD Team és hozott egy original tvt és azzal elvitték a rosszat. Bízok benne ez nem rossz mert ez még sobozban van ki se bontottam
Ha 3 napon belül vagy követeld a cserét. Jogod van hozzá!
-
wallace 234
őstag
válasz
kakukkos #1482 üzenetére
Szerviznek a dolga lenne, hogy hozzák vigyék bár most amilyen örület van. 5 méter? gondolom a távon nyomtad a gombot és a tv vette a hangot. Elvileg tudja ezt is. én eddig a távhoz beszéltem
Hangbeállításnál pcm meg van Dolby Atmos is gondolom ezeket is meg nézted. De legalább órának első osztályú a soundbar
-
wallace 234
őstag
válasz
kakukkos #1477 üzenetére
Kicsi távirányító igazából annyival jobb, hogy kényelmes,össze kell párosítani a tvvel és akkor működik a hangvezérlés ami egész jól működik rajta, ami érdekes mikor párosítod, írja mostantól elérhető a hangvezérlés és a légegér funkció de sajnos az utóbbi nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest