- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psycho_Dad
csendes tag
Frissítettem a 75C745-ös TV-m a Telegram csatin elérhető legújabb T653T01-LF1M999 Test 2 verzióra (ez tegnap jött ki, valszeg hamarosan lesz végleges verzió, kérdés, hogy melyik régióban).
Zöld és halvány kék pixelek megszűntek Game Master módban, minden működik ami eddig is (HDR10, HDR10+ és DV, Atmos logók szépen aktiválódnak amikor kell), van egy-két új opció, logikusabb a menü a képbeállításoknál egy picit.
Telegramon azt írják gyorsabb/jobb lesz ettől vmi, én nem vettem észre semmit (szerintem akik ezt tapasztalták rosszabb firmware-rel voltak megáldva, mint az én korabi V028-as verzióm).
Egyetlen furcsaság ami most tűnt fel, hogy tekergettem a kontraszt beállítást, de mintha nem lett volna hatása (Plex menü volt aktív, nem ment épp semmi tartalom), de lehet eddig is ilyen volt - a kép nekem jó, megfelelő (teszem hozzá alacsony belépő igény szintem van/volt).
-
Psycho_Dad
csendes tag
Köszi, olvastam a korábbi hozzászólásokat, ígértes, bízom benne, hogy az én készülékem kínját is megoldja, viszont más TV modelletek van: kifejezetten az érdekelne, hogy C745X2-t frissített-e valaki.
-
Psycho_Dad
csendes tag
Sziasztok! 75C745X2-es gazdája vagyok, T653T01-es platform vagy "chassis" kódú jószág. Csatlakozom a "valamilyen pixel megjelenik konzolozás közben" táborhoz.
Annyi pontosítás, hogy nem a konzollal van a baj ez 100%: bármelyik HDMI port, bármilyen HDMI kábel, konzol/PC esetében amennyiben aktív a Game Master mód megjelenik egy élénk zöld pixel (ha jól emlékszem csupán a VRR kikapcsolása nem segített, de ködösek az emlékeim). Illetve van egy halvány kék pixel is, de ez tényleg alig látszik (a zöld rikít!)Kérdésem hozzátok: van itt bárki akinek pont ilyen TV-je van (75C745X2) és frissített M999-es pre-production firmware-re? (Ami Telegram-on elérhető.)
Illetve másik kérdés: a jelenlegi/gyári firmware verziót (T653T01-LF1V028) nem lehet levarázsolni a készülékről? Jól jönne, ha erre kellene visszaállni, mert a V062-es verzióról nem zengenek ódákat.Ettől eltekintve nincs problémám a TV-vel, dzsunka Google TV, ismerős ökoszisztéma, pont ez kell, elég gyors is. HDR-szűz szemeimnek teljesen jó az egész, működik minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged