Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyrg

aktív tag

Sziasztok!
    Egy kis segítség, vélemény kéne. Szeretném lecserélni a 12éves LG TV-m. Nem sokat volt használva, inkább filmeket nézek rajta. De ugye kicsi is. Próbáltam utána nézni milyen lehetőségek vannak és kb elvesztem a termékkínálatban... normális oledre nem futja, így marad az lcd.
    Az 58-60 col lenne az ideális méret, de abból nem találtam normálisat, a 65 meg már pont nem fér el. Így valószínüleg marad az 55.
    Az auchan-ban árulják talán a legolcsóbban a TCL 55C715 már amikor éppen van, 170-ért, a másik kiszemelt a TCL 55C728 de ez már 250, tehát 80-al drágább. Megéri ennyivel többért? Nem játszom rajta, hang se fontos, mert Denon van. Inkább azoktól kérdezném akik valamennyire össze tudták hasonlítani a képét, hogy mennyivel másabb?
    Ott van még a TCL 55C725 230-ért, de abban meg egyáltalán nem látok nagy előrelépést a 715-höz képest....
    Vagy ha esetleg ajánlotok más típust / márkát 200 körül azt is meghallgatom.
    És még csak annyit, hogy a sima és Qled között van észrevehető különbség, mert nem nagyon írta le senki eddig, hogy óriási nagy áttörés lenne...
    Előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák