- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
bpmcwap #34675 üzenetére
Ok ezt értem, de pl. ha én magyar bankszámláról magyar kártyával fizetem ki akkor miért nem nézhetem határon kívül.
Azt hiszem magyar Youtubot pl. osztrák kártyáról nem tudsz fizetni. De pl. még csak meghívni se tudsz a családba ha határon kívül vagy. Jártunk így nejemet akartam Ausztriában a gyerekeknél behozni a családi prémium előfizetésbe, de nem engedte.Költői kérdés az előző hsz-be erre is ott a válasz csak itt tényleg felmerül a na akkor ez milyen EU.
-
bnorci71
addikt
válasz
bpmcwap #34662 üzenetére
ezt nem tudom miért erőltetik a szolgáltatók, biztos nem viccből akar az ember más országban másik nyelvű előfizetést.
Jó Ok vannak Primeal is ügyeskedők akik lengyel és hasonló 1000+1500Huf/hó olcsóbb regisztrációval spórolnak.
Amit még nem értek Ausztriába a youtubon nem tudsz pl. magyar nyelvet beállítani az automatikus fordítóba, magyar előfizetéssel. -
trec12
addikt
válasz
bpmcwap #34580 üzenetére
Nálam C845-el volt tegnap olyan, hogy a HD adókra kapcsolva kicsit "sípolt" a készülék SD adóknál viszont okés volt. (Táp adott hasonló hangot egy régi tévémnél anno.) Amúgy négy napig nem volt bekapcsolva de áram alatt volt. Az egész úgy kezdődött, hogy először nem volt hang miután a több nap után bekapcsoltam. Kikapcs. kihúz fél perc után bedug, bekapcs. azóta újra okés minden. Mi lehetett ez? Van tippetek?
-
peternac
tag
válasz
bpmcwap #27549 üzenetére
a szokásos újraindítás és áramtalanítás pár percre sem oldotta meg?
nem lehet, hogy felment rá egy fw update? (mondjuk azt észrevetted volna)
ha használhatatlanul lassú és a fentiek nem oldják meg, akkor sztem factory reset
és ha már factory reset, akkor nem árt neki egy reset all reset shop sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- gerner1
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest