Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl@tty
tag
válasz
mih0ka88 #10553 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor ezt épp a 'Hálózati keresés' alatt nézed a 'Könyvjelző hozzáadása' résznél a listát. Elolvastad a képernyő felső részén kiírt mondatot?
Add hozzá a DLNA kezdő mappát és utána bal oldalon a menüben (könyvjelzőkben) látni fogod a nevét, amit megadtál és benne lesz a tartalom is.
Mikor először láttam, én is megijedtem, csak harmadjára olvastam el a felső szöveget. -
gyűrű
addikt
válasz
mih0ka88 #10553 üzenetére
Miért nem smb vagy nfs megosztással akarod lejátszani?
Amúgy a Nova sem rossz, csak más.. Nem szabad a play storesat letölteni mert nem az a legfrissebb, hanem a githubról [link] .. Nem játszik mindent hibátlanul, nincs saját buffere, de tud médiatárat scannelni, összeköthető a trakttal, jobb a feliratkezelése és pl beállítható benne külső player ha valami nem ok, így a novából indítható a vimu. :) vagy a belső lejátszó is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest