- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdave
aktív tag
válasz
koppasz1986 #36798 üzenetére
ezt én is így látom, annyi különbséggel, hogy nekem alapból a 420 volt, mert még új a TV, tehát nincs tapasztalatom a 135-el, de ez a zöldes elszíneződés sajnos bosszantó.
Én is igyekeztem mindent kikapcsolni, és most egész jó, cserébe nincs meg az a színvilág, élmény, ami a korábbinál megvolt -
pdave
aktív tag
Sziasztok!
TV-zés közben (Stream, set top box) változnak a színek (pl emberek bőrszíne, de más is). Visszaolvasva másnál is volt ilyen, megoldásként az volt, hogy egy Youtube video alapján legyenek beállítva a kép profilok. Viszont alapvetően nekem (ezt leszámítva persze) jó a kép, én csak azt a beállítást kapcsolnám ki, ami ezt okozza - ha van ilyen külön. Van erre megoldás?
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Az alany egy 55C765. Youtube alapvetően normálisan fut, de ha beletekerek, akkor onnantól kezdve szaggat, és ki kell lépjek belőle. 4K felbontást választva van ami alapból szaggat, van ami csak tekerés után. Van másnak ilyen tapasztalata, esetleg megoldás rá? SW frissítés alapból ki van kapcsolva, mert itt a fórumban olvasva sokaknál okozott problémát, így most az van rajta, amivel kijött a gyárból (ha fontos, megnézem majd a pontos verziót).
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Holnap veszem át a TCL 55C765-öt, ez lesz az első 4K tv-m. Abban tudtok esetleg segíteni, hogy letöltés esetén milyen szabványú filmet töltsek le? Van pár fajta, méretben is különböznek, ahogy nézem hangban is van több verzió (ha jól látom).
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Több helyen olvastam, hogy csak FAT32-re formázott külső usb-t/pendrive-ot lehet rácsatlakoztatni, az NTFS-t nem kezeli, ez valós? C765-öt szeretnék venni, és a filmek egy 2 TB külső diszken vannak, ami a film méretek miatt NTFS-re van formázva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest