- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Probert75 #37971 üzenetére
Szia!
Ugyan nekem 43C655-öm van, ott az új, V385, V441, V443, V445 firmware-okban a Beállítások->Rendszer->Áramellátás és energia alatt találod a TV Készenlét menüpontban. Ezt kapcsolhatod ki. Ha be van kapcsolva, akkor választhatsz a Hibernált állapotban, Szundikál (ez a default), Hálózati készenlét és Kéeprnyő nélküli készenléti mód között.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Probert75 #37766 üzenetére
Ez esetben nem tudom okoz -e problémát, ha ki van hagyva valamelyik FW. Általában nem jellemző, simán lehet ki lehet hagyni. Én azért inkább a V486 -tal kezdenék, mert ott volt a legutóbbi ugrás a szoftver tartalmát tekintve.
Mondjuk onnan én nem mentem tovább, mert feleslegesnek érzem, ha nincs gondom a TV -vel, és nem hoz érdekes újdonságot a frissebb verzió.
V486 -ra szerintem megéri frissíteni. Onnan már mindenki döntse el maga.
Szerk.:
A V420 biztosan kihagyható V486 előtt. -
nicu71
addikt
válasz
Probert75 #37756 üzenetére
Bizony az egy nagyon nagy frissítés lesz,sok ujdonsággal.Bár valakinek állítólag zöldes lett a szín TV adásnál,és mindenféle bonyodalom támadt ebből.Nálam a 805 valósággal újjászületett tőle,nem is frissitem a 486 verzió óta./igazából az a softver az igazi mérföldkő/,bár az 509 ujabb .
-
tozso76
aktív tag
-
freeland0806
tag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Probert75 #37518 üzenetére
Nem tudom, hogy van -e ilyen kisokos. Még sosem kerestem. De szerintem ezeket egyénileg, kutatás, olvasgatás után szívja magába az ember, és csak utána érdemes saját ízlésre állítani. Mert ezekkel nagyobb kárt lehet okozni, mint hasznot.
Vannak persze kivételek.
Egyik ilyen a mozgási beállítások. Ezek alapvetően akkor jók, ha nincsenek bekapcsolva, mert egyéb képhibákat okoz a használatuk. Viszont ez nem olyan dolog, ami mindenkinek megfelel. Lehet valakinek a képhiba elviselhetőbb, mint a darabosság.
A másik pedig a fehéregyensúly, amihez nem igazán ajánlott hozzányúlni, mert műszer kell hozzá.
Kivétel lehet utóbbi alól egy erre a típusra szerzett pontos beállítás. Ami nem helyettesíti a kalibrálást, de több mint valószínű jobb lesz, mint a gyári értékek. Ez is attól függ honnan van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged