- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Mindkettőtöknek hatalmasat köszönet! Ez nekem is nagyon jól jött.
#25213 joydrv Szintén C645 tulaj vagyok (55"-os méret) én is csak dicsérni tudom a készüléket. Én Vhiktor C735-ös beállításait alkalmaztam a tévére és kiváló eredményeket kaptam - egyedül az SDR-nél csavartam fel 80-as értékre a fényerőt.
Ezen beállításokat megtalálod az én aláírásomnál is.Mondjuk ha esetleg Vhiktor egyszer Szegeden járnál én a köz érdekében a tévémet feltudom kínálni kalibrálási tesztalanynak.
Szerk.: Nálam is az 599-es fw van a tévén és nagyon jól működik és sok javulást tapasztaltam vele, automatikus frissítést ki is kapcsoltam, majd ha lesz újabb és ajánlott update nála, akkor cserélem ezt le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest