- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
válasz
FDénes #14630 üzenetére
Szia,
Köszi az infót. Féltem kicsit, hogy milyen lesz újracsomagoltat venni, de megérte. Két darab is volt belőle, sajnálom hogy a másikat nem rendeltem meg magamnak. Így 220k ért jó vétel, korrekt módon becsomagolták, boltban kibontották. Érdemes így emagról újracsomagoltat vásárolni. 55c735 normál ára 300k így a c739 220k ért jó vétel.
Szép egyenletesa panel, nimcs foltospdás. Fényerő még 15% on is brutál erős számomra. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
FDénes #14637 üzenetére
C2 is kiváló tv.
A régi lg tv-nek és a monitornak mekkora a felbontása?
Nálam még a HDFury Vertex2 is lazán odavrázsolja a C835-re az OSD menujét bármikor, pedig az csak egy HDMI mátrix.
Én az erősítőd esetében arra gyanakszom, hogy bizonyos felbontás, kérpfrissítés és színtér mellett nem tudja az OSD-t, mint ahogy néhány régebbi Onkyo erősítő sem, bár ott némelyiknél ezt fw frissítéssel orvosolták.
Mondjuk ezt megírhatná a többi C835 tulaj is, hogy náluk mi a helyzet az OSD-vel, hogy kialakuljon valamiylen kép és ha szükséges akkor elküldeni a supportnak. Elküldöm szívesen én is.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
FDénes #14630 üzenetére
Ha elmegy a kép az nagy valószinűséggel kábel hiba, pláne ha PC esetében történik ez, egyszerűen nem bírja a kábel a sávszélességet.
OSD signal:
Véletlenül nem egy régebbi Onkyo az avr? Azoknál van olyan probléma, hogy csak 1080p-ig képesek OSD-t overlayben kirajzolni. Illetve akkor is probléma van ha az avr nem küld képet a TV felé, akkor sem tudja kirajzolni az OSD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest