Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nagyon jó lett a teszt
. Jó látni minőségi magyar teszt videókat is, így ha csak egyel is, de gyarapítottam a feliratkozók számát.
Egy ideje minimális időt szentelve a témára, de nézegetem ezeket a TV tuner-al is szerelt "falhoz közel helyezhető" projektorokat, de egyszerűen nem érzem, ezt: "arra a célra hivatott, hogy leváltsa a hagyományos TV készülékeket" - igaz bődületesen nagy képátlóban. Sajnos a technológia szerintem nem tart ott (főleg VA - kontraszt és HDR kedvelőként), hogy a TV cserélhető legyen és továbbra is az az érzésem, hogy ehhez inkább egy dedikált "moziszoba" kell, de ha nem tévedek ez esetben ennyi pénzért már vannak jobb ,,hagyományos" projektorok is, vagy olcsóbban elérhető ez a minőség (vagy a pl LSP7-hez kell valami speckó "lenyitható" vászon és mögé egy jó TV
), vagyis 4-5m nézési távig pl nappaliba ha kellene valami mindenre is igazán jó megjelenítő, akkor 1 mill környéki áron Én a 100" képátló rovására 77" OLED-et vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Jó látni minőségi magyar teszt videókat is, így ha csak egyel is, de gyarapítottam a feliratkozók számát.
), vagyis 4-5m nézési távig pl nappaliba ha kellene valami mindenre is igazán jó megjelenítő, akkor 1 mill környéki áron Én a 100" képátló rovására 77" OLED-et vennék.