- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
Vhiktor #9338 üzenetére
A kodi maven build jól kezeli, de ott sincs frekiváltás , ezért írtam hogy a médialejátszásra alkalmatlan. A plex sem olyan mint a shielden pl. Meg azt nem is szeretem mert buta mind a föld. A streaming appok viszont jól működnek, YouTube, netflix, smart tube. Netflixen megy az dvision/Atmos. Shield ről minden formátumot jol kapcsol..
-
turho
addikt
válasz
Vhiktor #9338 üzenetére
Szerinted (tudod, én vagyok az alaplapcserés 65c728 akinek el-elment a HDMI input, ami a cserével tökéletesen megjavult) fossak feltenni a 083-at vagy 082-t, vagy ne?
Én most csak a vrr mód vibrálására (pláne ha HDMI-vek kombinálom) haragszom. Amúgy minden elég jól megy. Semmi képhiba. Egy halál elenyésző felhősödés maximum, vaksötétben.
(Illetve nincs standby ledemelfelejthették rádugni a panelra).
Valaki egyébként, aki frissítette pl. 072-ről a c728-ast ezekre, tapasztalt valamiben pozitív változásokat?
Kinti fórumon most olvastam olyat, hogy az újabban vásárolt tv-ken 082, 083 van. Igaznak tűnik.
Linkelem, ez egy viszonylag épkézláb külföldi fórum, nagynehezen találtam.... hátha hasznos a dzsobordnak.
Nehéz infót szerezni a neten.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hálózati / IP kamera
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest