- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
-
RVR400
veterán
válasz
Kiskutya #6017 üzenetére
Nekem a Telekomos beltéri van rádugva HDMI-vel, majd a TV-be megy a hang, onnan optikán az LG házimoziba.
Azt vettem észre, hogy korábban (634-es FW előtt) a beltéri hangját hiába vettem lejjebb vagy feljebb, az optikán kijövő hangerőn ez nem jelent meg, tehát ha 1-esen, ha 30-ason volt a beltéri, akkor is ugyanúgy szólt, az erősítőn kellett mindig hangerőt szabályoznom. A 634-essel viszont már a beltéri hangját szabályozva is halkul vagy hangosodik a házimozi.
Nem tudom, hogy másnak is feltűnt-e ilyen ,de valamit azért csak tákolgatnak a szoftvereken. Bár fura, hogy ennek már a kezdettől fogva így kellett volna működnie, de csak a 634-esnél sikerült megcsinálni, hátha később a többi banális problémát is orvosolják (pl. a 4K-ban továbbra is képarányhibás gyári lejátszót).
Meg mondjuk továbbra is idegesítő, hogy a TV-t 1-es hangerőn kell hagynom, ha a házimozin megy a hang, mert amúgy kint marad a néma ikon...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest