- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
tigribigri #27181 üzenetére
Én is részben azért féltem lecsererélni az 50es Samsungot, mert egyénenként nem volt rossz a képe, hangja. Bevilágítási probléma sem volt. Mivel 65 colt terveztem féltem, hogy elvileg minél nagyobb a tv, annál esélyesebb, hogy a háttérvilágítás gáz lesz. Aztán szórakozhatok a garanciával, ha egyáltalán elfogadják majd. Szerencsére frankó lett az 65c645. De tény, hogy minőség nagyon romlik. Az eladott samsung tv előtt szintén samsungom volt. Az még 40 col, de fém keret, fém talp, Bluetooth, minden csati. Aztán vettem "ugyanolyan" samsungot. Műanyag ház, műanyag talp. Csatik kb alap. Bluetooth nuku. Amiket meg 65be néztem. Lassú menü, hang egy vicc...kepminőségben pedig semmivel nem voltak jobbak, mint a 6 éves előd.
-
Parmezan77
junior tag
válasz
tigribigri #27181 üzenetére
Egy kis helyreigazítás nem U8KQ hanem U8HQ volt, az előző évi model. Bocsi, benéztem...
Ezért szeretem az eMagot. 30 nap visszaküldés és nem kérdeznek semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest