Hirdetés
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
BlueSteel
üzenetére
Részleges update: a külföldi TCL fórumban leírtakat alapul véve ellenőriztem, hogy az áruház mód és a Doze mód sajnos automatikusan bekapcsolásra került a frissítés után, ezeket javaslom, hogy mindenki kapcsolja ki a beállításokban! Valamivel jobbnak tűnt ezután a megjelenítés, de részletesen csak este, sötétben tudom majd újratesztelni. Még jelentkezem...
-
válasz
BlueSteel
üzenetére
Hát nekem sincs hálisten ilyen jó szemem
viszont a tükröződés az igaz,bár az nem szoftver miatt van, de tényleg arról senki sem írt még itt.Azt hittem velem a baj, este nincs gond vele, csak ha nappal nézem. Továbbá nekem is magától frissített pedig arra nyomtam mikor elsőnek felajánlotta, hogy majd később. De következő bekapcsoláskor, már úgy indult a tv hogy csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- TCL 32S4K Smart TV Bontatlan új
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- SAMSUNG (QE75QN95CAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
viszont a tükröződés az igaz,bár az nem szoftver miatt van, de tényleg arról senki sem írt még itt.Azt hittem velem a baj, este nincs gond vele, csak ha nappal nézem. Továbbá nekem is magától frissített pedig arra nyomtam mikor elsőnek felajánlotta, hogy majd később. De következő bekapcsoláskor, már úgy indult a tv hogy csinálta.
Vhiktor