- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Mint ahogy előttem írták sajnos a jogaidat ki kell harcolni. Mert először meg próbálnak ....
Ez egy ilyen ország...A szoftver cserét te is megcsinálhatod....
Kell egy img FW.
Először Faktory reset
Img frissítés
Reset all
Reset shop
Mehet fel a legszínpatikusabb OTA FW
BeállításÉn ezeket végig csinálnám mielőtt elvitetem a szervezzel. Nincs egy óra beállítással mindennel együtt....
Én amúgy nem szeretném ha a hibás tv-met a kanapémon borítanák szét és ott állnának neki szerelgetni. Szeretném azt hinni hogy az előírásoknak megfelelő környezetben, körülmények között és eszközökkel szerelik a TV-met....
-
Celtis
veterán
Vannak a garanciális javításra vonatkozó előírások. Lehetőleg 15 napon belül, de mindenképpen 30 napon belül kell kijavítaniuk.
Azt nem várhatod el, hogy legyen egy gyorsreagálású egység, aki másnap ott van és javít. Vagy legalábbis nem ezért a vételárért.
Azért se reklamálj, hogy nem a helyszínen javítanak. Szerintem pl. kifejezetten igénytelen a kanapén szervizelni.A hiba természete meg olyannak tűnik, amit nehéz lesz elkapni. Eleve a szervizben járatniuk kell, hogy jön-e a hiba. A szoftverezés pedig sz@rt se fog segíteni.
Másfelől ez olyan hiba, amivel átmenetileg együtt lehet élni. Inkább megpróbálnám kitalálni hogyan, milyen körülmények között jön elő, illetve felvenném a kapcsolatot a TCL ügyfélszolgálattal, hogy mégis milyen megoldást javasolnak.
-
ρσгτσ
addikt
Mail -ben kérni neked is jobb, mert van egy könnyen elérhető bizonyítékod arról, hogy mikor kérted a garanciális javítást. Utána már náluk ketyeg az óra.
Persze nem túl ideális, ha hetekig ül a szerviz a garanciális javításon...de megteheti a hivatalosan előírt korlátok között.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Jamo HCS 606 5.1 házimozi hangfalszett
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged