- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Leszedtem Avatarból egy HDR10-es Bluray Remuxot ég és a föld a Disney+ -hoz képest. Ebben az egész sztoriban az az elkeserítő hogy kifizetsz havonta tízezer forintot ha mind a 3 nagy streaming szolgáltatót használod és egy ingyen letölthető verzió oda-vissza veri őket. Viszont a letöltött filmek között is számomra nagy a káosz azon a bizonyos oldalon, egy halom elnevezés meg egyebek, én konkrétan ott se tudom mi az ami valós hdr-t tartalmaz és mi az ami nem, mindezt pedig kideríteni egy fájl nevéből nekem lehetetlen. És ez a legbosszantóbb hogy ha nem vagy hozzáértő vagy nem akarod magad film technikussá képezni akkor marad az előfizetés amivel rosszabb minőséget kapsz. Azt olvastam mindenhol hogy a DolbyVision mennyivel komolyabb mint a HDR10, hogy a Samsung tv mennyire rossz mert az csak a HDR10-et támogatja, de olvasva itt a hozzászólásaid én azt látom hogy egy pár film kivételével ami tényleg valós DV-t kapott, ez csak egy csalogató brand, mint sem valós hozzáadott érték. Igazából mondhatnánk a filmes világ Balenciagajanak is
-
Parmezan77
junior tag
Amúgy ezt én is néztem, hogy van olyan release ami jól néz ki, de a max fényerő olyan 4-500 nit körül van, van ami 1000 viszont van ami felmegy 4000-ig. Hallottam már, hogy különböző filmek máshogy vannak kalibrálva, de nem tudom ez mit jelent? Pl ami max 500 nit az sötétebb lesz mint az 1000 nites?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest