Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
ricsi0307
üzenetére
Tény Samsungot nem vennék pont a DV hiánya miatt.
Azért jócskán vannak valós DV filmek ahol nem árt ha a TV meg tudja jeleníteni.
A DV valóban komolyabb mint a HDR10!
Sokkal több van benne mint a HDR-ben.
Mostanság pedig itt van a DV cmv4.0 ami a 2.9-es továbbfejlesztett verziója ami extra képbeállítást tesz lehetővé. Igaz ehhez olyan lejátszó és TV kell ami támogatja a cmv4.0-t.
pl a régi C715-ös TCL-em nem tudta. Most a Philipsem már igen.szkutyi
Azért ma már egy mozifilm ne legyen SDR!Bár attól mert egy DV kamu vagy nem, még nem kellene világítania a fekete sávnak...
-
krepp
tag
válasz
ricsi0307
üzenetére
Én éppen ezért, bár rendelkezem több előfizetéssel, ha nagyon érdekel a film, inkább letöltöm, és úgy nézem meg... Egyszerűen a nagyobb bitráta miatt...
Vimut használok, nagyon megörültem neki hogy ki lehet benne kapcsolni a DVt, és akkor a hdr sávot játsza, ha van. De nálam ekkor ugrál a lejátszás 10+ másodpercenként...
Én azért preferalom a hdrt, mert sokkal szabadabban lehet beállítani a kép tulajdonságait (gamma, hdr tone mapping, bfi).
Én látni vélem a DV kép előnyét. De az ember nem referenciák kijelzőn, referencia körülmények között néz filmet általában.Az SDR imádta (én is kedvelem), meg pont olyan, mint a 24 fps hez ragaszkodás, ezt szoktuk meg, ezt néztük évtizedekig, ezért ez tetszik.
-
szkutyi
addikt
válasz
ricsi0307
üzenetére
Az a baj rá mennek erre a dolby vision témára, az nem fontos nekik hogy nagy rakás szar amit csinálnak de a név legyen ott mert csalogató....közben egy sdrel nagyobbat ütne....én jobban örülnék ha lenne gomb amivel ki tudom választani a kép formátumot...inkább legyen egy jó sdr vagy hdr, minthogy egy mokolt szr dv....
Én arra is rá jöttem hogy a jó tv-vel kiderül a rengeteg realse "minősége".....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor