Hirdetés
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
peternac
tag
ez nalam is elojott

eloszor xbox series s-en vettem eszre az Atomic heart alatt, valtozott a szin magatol neha
55C735
de betudtam annak, hogy sz@r a jatek
utana Wo Long, sotet palyan kezdodik, azon meg jobban latszott hogy neha masok a szinek
nagyon idegesito
visszamentem v503 fw-rol v474-re, de ezen is csinalja
elotte sajnos nem tudom melyik fw volt rajta gyarilag, de mintha azzal nem csinalta volna
kiserletezgetek tovabb, de lassan kezd elegem lenni
itt egy tok jo hw, olcson, de a fw-rel szoftveresen teljesen szetcseszik
-
rumkola
nagyúr
55c735
PC-n én is kikapcsoltam a VRR-t, 120/144Hz-nél látható vibrálást okoz töltő a képernyőn vagy játék közben ha nagyon változik az FPS.
PS5-ön is előjött, de arra meg pont most ment fel a frissítés és így a Spider-Man nem vibrál többé,szóval ott maradt a VRR. Nem értem ezt már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor